• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglumun karnı sıs ve kakası koyu yesıl

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
ben bazı rahatsızlıklarından dolayı ogluma demır damlasını 1-2 ay once vermeye basladım.ama yaklasık 15-20 gundur kakası genelde koyu yesıl bır renkte.acaba ılactan dolayı olabılırmı.ayrıca gunduz cok rahat gaz cıkardıgı halde gece uykusuna yattıgı anda karnı sısıyor gazını cıkarması ıcın her seyı yapıyoruz ama bır turlu cıkmıyor gaz ve sanırım karnı agrıyor.ne yapıcamı sasırdım.sızın basınızada geldımı.her hafta doktorda oturmaktan ıcım daraldı artık yıne gotursemmı acaba anlamadımkı nıye boyle oldu

geçmiş olsun canım benim kızımında kakası uzun zamandır koyu yeşil dr yediklerindendir diyo ama aynı şeyleri yiyor bende anlamadım.

canım benimkininde kakası koyu renk,bazı arkadaşlar önceden yazmıştı demir ilacı koyu renk yapıyor diye.

demir damlası koyulaştırıyor.bizimkinin kakası simsiyah oluyor bazen.

Benim oğlumunda kakası koyu renkli. Kendinden pay biç hamilelikte ferro sanol içerken seninkide koyulaşmıştır. Karın şişme konusuna gelince.. Benim başıma gelse doktorumu en azından arardım. Ama sen bana bakma ben manyağım biraz. Doktorum yakında döverek atacak beni ofisinden.Geçmiş olsun. Sevgiler..

karın şişliği aşırı boyutta deilse yediklerini hazmedememesi tamamen bebekliğin verdiği gaz çıkaramamadan dolayıdır canım merak etme gün içinde deil akşam oluyo diyosun demekki gaz birikiyor. demir damlası kakanın rengini degiştiriyor ishal yada kabız yapabiliyor. bunada baglı olabilir karın şişliği kakasını zor yapıyorsa benimde 2 oglum var dr un söylediklerini aktartdım sanada. bizamanlar bende yaşamıştım bebeklerimde.

yediklerinden dolayı gaz olabilir demir damlası kakayı koyulaştırır ama kullanmaya başlayalı çok olmuş yeşil kaka daha yeni olmuş.. üşütüyor olmasın annesi üşütüncede kaka yeşil olur ve gaz olur. gaz için hareket ettir benimki en iyi yerde dönerken gaz çıkarır bende dönmesine zorlıyorum gece bile eğer gazı varda huzursuzsa uyandırıp gazını çıkarttırıyorum sanra mışıl mışıl uyuyor.

yada yediklerindendir.

Back