Selam arkadaslar oglumun odasina hali aldim. arabali filan alacaktim sonra vazgectim cabuk sikilir diye. ben begendim sizce nasil?
Asil sorum mutfak masam... alirken cok begendim ama mutfagimda nasil durdu bilemedim. cok renkli gibi geldi ve mutfagim genis olmadigindan sizce nasil durmus daraltmismi iyice mutfagi
oğlunun odasına aldığın halıya bayıldım rengarenk çok güzel bence. mutfak masan bence taburelerle beraber çok daraltmamış mutfağı. masan çok hoşuma gitmedi ama sen beğenmişsin sonuçta. uyumuyla alakalı bir sorun yok bence. renk katmış. Ama o masayı çok dikkatli kullanman gerekicek bu masalar çabuk çiziliyo ve toz tutuyo . ben de kırmızısı var.
oğlunun odasına aldığın halıya bayıldım rengarenk çok güzel bence. mutfak masan bence taburelerle beraber çok daraltmamış mutfağı. masan çok hoşuma gitmedi ama sen beğenmişsin sonuçta. uyumuyla alakalı bir sorun yok bence. renk katmış. Ama o masayı çok dikkatli kullanman gerekicek bu masalar çabuk çiziliyo ve toz tutuyo . ben de kırmızısı var.
çok teşekkür ederim oğlumun halısını bende çok begendim. tabureleri normalde sevmem ama mutfagı iyice boğmasın diye mecbur bunu almak zorunda kaldım. sağol yorumun için.
masa bence de renk katmış mutfağına ve daraltmamış. tabureyle kullanıyorsun sonuçta. güle güle kullan masanı. oğlunun halısı konusunda bence de doğru bir karar vermişsin, ben de kızıma bu tarz bişey almıştım. cicili biçili arabalı çizgi film karakterli halılardan bi süre sonra sıkılıyorlar
oğlunuzun halısı gerçekten harika ve çok cici evet mutfak masanız alanı daraltmış bence nasıl anlatsam yuvarlak masalar var tahtadan onların kanatları açılıp kapanıyor kenar cekince ortalık rahatlıyor resim bulursam ekleyem başka arkadaşlara fikir olur belki
tabure almak iyi yapmışsınız güle güle kullanın
Yorumlariniz icin tskler arkadaslar. masami kapiya dogru kaydirdim biraz daha iyi oldu sanki. birazdan eklerim foto birde o haline yorum yaparsaniz sevinirim.