- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
Kizlar merhaba. Biliyorsunuz 22 aylik oglum var. Sorunum gecede en az 4defa kalkmasi. Bundan 2 ay once aksam yatan sabah kalkan bi cocuktu. Gece hic kalkmazdi. Simdi ise cok fazla uyaniyor. Mesela 11de uyutuyorum 12 bucuk da kalkiyo gunduz. Sonra aksam 9da yatiriyorum uyuyor. 11 de kalkiyor sut istiyo iciyo uyuyor 2de kalkiyor sut iciyor yinr uyuyor sonra 3bucuk 4 de tekrar kalkiyo sut iciyo uyumuyo salliyorum tekrar uyuyor. Sonra 6da kalkiyo yine sut. Sonra sabah son kalkis 8 oluyor. Aciktigi icin mi uyaniyor uyandigi icin mi acikiyor anlamadim. 2 aydir bu boyle. Ondan oncesinde gece hic beslenmiyordu. İse giricem 3 ay sonra yaklasik bunun boyle devam etmesinden korkuyorum. E haliyle gece cok fazla uyandigi icin yanima aliyorum besik zaten istemiyor. 2 gun once sabaha kadar uyudu nasil oldu anlamadim. Zaten uyudugu zaman besigine aliyrum ama uyaninca mecbur yanima aliyorum. İlk baslarda yorulmuyor mu acaba dedim malum kis ayi disari cikamiyoruz ama oda degil avm ye gidiyoruz orda oyun yeri var 1 saat kosturuyor sonra avm gezme 3 saat felan yuruyor kucagima aldigim anda agliyorr yurucem diye. Evimiz 5 katli ve asansor yok, 5 kati kendisi cikiyor. Kucagima alsam kendini atiyo ben cikicam diye. Babasi gecen kucagina aldi kiyameti kopardi yere indir dedim indi susdu. Bune boyle anlamadim hic bisi. Yardimci olabilirmisiniz herkese tesekkurler simdiden