• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun çişi bezinde pembeye dönüşüyor :(((

Arkadaşlar oğlum çişini yapınca bezinde pembe lekeler oluşmaya başladı..Henüz 3 aylık bugün altını açtığımda çişini yaptı ve idrarının koyu renk olduğunu farkettim biraz çok açık kahverengi gibiydi.. Sadece anne sütü veriyorum ve altını sık değiştirmeme rağmen nasıl oldu anlamadım.. Sanırım enfeksiyon var. Çok fazla ateşi yok ama çok huzursuz çişini yaparken canı acıyor galiba ve o zaman çok ağlıyor senağlama Yarın akşam doktora götüreceğiz..Aranızda bu sorunu yaşayan oldumu :((

canım muhakkak idrar tahlili ve kültürü yaptır.birde batın ultrasonu çektir için rahat etsin.bebişin en azından 4 aylık olana kadar hazır aldıgın suyu kaynat sogut oyle ver,daha sonra hazır suyu normal verirsin ama asla çeşme suyu verme canım.saglıcakla kal.

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.:1hug:.Su içirdikten sonra pembelik kalmadı..Huysuzluğu heralde yalnız bıraktığım içinmiş..Ateşide yok çok şükür..İyiki böyle bir site var da tecrübeli anneler bilgilerini paylaşıyor..hihoyyyt Oğlum biberonla suyu içiyor ve benide emmeye devam ediyor.. kaydirigubbakcemile5

gecmıs olsun bıberona alısıp emmeyı bırakmasın alıstırma bardagı denesen daah ıyı olmaazmı ben su vermeye baslayınca alıstırma bardagı düşünüyorum

leke pembe ıse vucutta sıvı alımı eksık anne sütü ve kaynatılmış su verın gün ıçınde bol bol benım oglumdada aynı şey vardı dr bıze böyle demıştı şuan yok geçtı

leke pembe ıse vucutta sıvı alımı eksık anne sütü ve kaynatılmış su verın gün ıçınde bol bol benım oglumdada aynı şey vardı dr bıze böyle demıştı şuan yok geçtı

aynen katılıyorum tülay arkadaşıma kaydirigubbakcemile5 bizde idrar kültürü falan yaptırdık.. bilmem ne kristalleri varmış şimdi hatırlayamadım normalmiş pembelik için bol su verdi dr.amcamız.. geçmiş olsun

cnm pembe noktalarmı var yoksa idrarın hepsşimi öyle..benimkinde bezinde pembe noktalar vardı..doktora sordum bnormal dedi..kristallenme olurmuş bebeklerin idrarında

Arkadaşlar oğlum çişini yapınca bezinde pembe lekeler oluşmaya başladı..Henüz 3 aylık bugün altını açtığımda çişini yaptı ve idrarının koyu renk olduğunu farkettim biraz çok açık kahverengi gibiydi.. Sadece anne sütü veriyorum ve altını sık değiştirmeme rağmen nasıl oldu anlamadım.. Sanırım enfeksiyon var. Çok fazla ateşi yok ama çok huzursuz çişini yaparken canı acıyor galiba ve o zaman çok ağlıyor senağlama Yarın akşam doktora götüreceğiz..Aranızda bu sorunu yaşayan oldumu :((

Allah korusun ama doktora muhakkak götür. Böbrek taşının belirtisi böyle oluyor

arkadaşlar merhaba
konu eski ama sorun yaşayan insanlara ulaşmak istedim. kızım doğdu doğalı idrarından pembelik geliyor. şu ana 7 aylık yine geldi. bol su içirdim sık emzirdim aynı pozisyonda yatırmadım vs. ama sorunu kendim çözdüm. kızımın kışın ayaklarını ısıtamadık gitti. ayakkabı alınca idrarından pebelik gelmemeye başladı. şimdi yaz temmuz ama yine pembelik geldi. yaz diye çorap giydirmiyordum. baktım ayaklar hep buz gibi. ben de çorap giydirmeye başladım. bir daha gelmedi. AYAKLARINI SICAK TUTUN. pembelik gelmez. inşallah bunu okuyan olur da sorun yaşayan birilerine ulaşabilirim. Allah bebişlerimizi korusun

Back