Oğlumun çişi bezinde pembeye dönüşüyor :(((

avebru

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.154
20
358
Arkadaşlar oğlum çişini yapınca bezinde pembe lekeler oluşmaya başladı..Henüz 3 aylık bugün altını açtığımda çişini yaptı ve idrarının koyu renk olduğunu farkettim biraz çok açık kahverengi gibiydi.. Sadece anne sütü veriyorum ve altını sık değiştirmeme rağmen nasıl oldu anlamadım.. Sanırım enfeksiyon var. Çok fazla ateşi yok ama çok huzursuz çişini yaparken canı acıyor galiba ve o zaman çok ağlıyor senağlama Yarın akşam doktora götüreceğiz..Aranızda bu sorunu yaşayan oldumu (

bızde pembe degılde sarı olmustu bezınde çişi ama bu fazla su alamadıgı ıcın oluyor bıraz su verınce venımkı duzelıyor
cok gecmıs olsun

canım çok geçmiş olsun böyle bişeyle hiç karşılaşmadım ama bence de enfeksiyon belirtisine benziyor.
tekrar geçmiş olsun.

Canım kızımın bezinde de oluyor zaman zaman doktorum bol bol su içirmemi söyledi havalar ısındığı için susuz kalabilirlermiş ilk gördüğümde ben de çok korkmuştum sen de bir doktoruna sor bakalım ne diyecek

canım aynısı bizdede oluyor idrar tahlili yaptırdık dr bebeğimde kum olduğunu söyledi bunuda vücudun susuz kalmasına bağladı bol bol su içirin geçmezse ultrasona girin dedi bizimkide suyu içmiyor ne yapacağımı şaşırdım

canım benim oğlumda da oluyordu normal ürat kristalleri onu idrarla attığı için rengini boyuyor bol su ver eğer devam ederse doktora gidersin

benim kızımdada 3 gündür idrarında bi koyuluk var,doktoruma sordum olabilir dedi,rengi pempeleşirse kırmızılaşırsa gel dedi

benimde oğlumun bezinde idrarı pembe renkti ve çok korkmuştuk. hatta oğlum çişini zor yapıyordu. Doktora sorduk bize bebeklerin ara sıra kum dökebileceklerini ve önemsiz olduğunu söyledi. bişey yapmaya gerek yok geçer dedi ve ara ara olabilir dedi. gerçektende geçti. hatta doktorumuz bazı doktorlar böyle durumlardan rant sağlamak için aileleri telaşlandırıp gereksiz testler yaptırdığınıda eklemişti, haberiniz olsun..

ya bizimde bezde sarı oluyor ama ben vitamin veriyorum polivit o boyuyordur diye düşünüyorum. suda az içiyor gerçi. çok fazla da yapmıyor. çor terliyor diyemi acaba:uhm:
nasıl su içiricem ben bu cadıya ya biberon almıyor ki

susuz kalmış olabilir idrar kristalleşiyor ve pembe renk alıyor ama kötü kokuyorsa enfeksiyonda olabilir

canım benim oğlumdada oldu çok korktum başta doktora sordum susuz kaldığından olmuştur dedi
su içiriyorum bol bol geçti çok şükür

birkerede benim kızımda oldu böyle birşey idrar tahlili verdikk hemen ..idrar yollarında enfeksiyon oluşmuşş maleseff sonra antibiyotik kullandık geçti çok şükürr.bence mutlaka bir doktora götür canım geçmiş olsun..

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.:1hug:.

Oğluma sabahtan biraz su içirdim ilk bezinde pembeleşme yoktu.. ikinci de az miktarda oldu biraz..

Sormak istediğim bir iki şey daha var ..İçme suyunu da kaynatıp mı vermeliyiz ..Ben çeşme suyu vermedim evde eriklinin suyunu kullanıyoruz..Biberonuna su doldurup içirdim biraz ama yinede aklıma takıldı sonradan.. Birde oğluma suyu ne zaman vermeliyim biberonla suyu verince memeyi almak istemez belki diye korkuyorum açıkçası..Memeyi bırakmaması için biberon yerine kaşıkla mı versem??

Canım benim doktorum erikli şişe suları kaynatmadan verebileceğimizi söyledi damacanaları kaynatmak gerekiyormuş ben bardakla veriyorum öyle severek içiyor biberonla içmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…