• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oglumun cis korkusu

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

isranz

eylül
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
149
0
96
Diğer
Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var 26 aylik oglum var tuvalet egitimine basladik bugun ikinci gun ozet kullaniyoruz ilk gun cok iyiydi masallah ama klozette oturuken kucuk cisi disari yapiyor ve bu oglumu cok korkuttu cisi disari fiskirdikca bafirdi ve cok korktu ben nasil enelleyecegimi bilemiyorum asagi tutamiyor cisi direk yukari fiskiriyor alatuka tualetide istemiyor bugunde cisini yapmamak icin son uaddeye kadar tutuyor ve tuvalete oturmak istemiyor nasil davranacagimi saisirdim ustelik bezide istemiyor yani cis ge,ince soykuyor kaka gelincede ve uykudan bile kalkip anne cis diyor ama klozete oturmuor hatta odadayjen bile pantolonu bataak diye kendini sikiyor yapmiyor altna nasil davranmaliyim bide bu klozette erkeke bebeklein kucuk cisini nasil yaptiriyorsunuz disari cikarmadan tecrubelerinize ihtiyacm var

Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var 26 aylik oglum var tuvalet egitimine basladik bugun ikinci gun ozet kullaniyoruz ilk gun cok iyiydi masallah ama klozette oturuken kucuk cisi disari yapiyor ve bu oglumu cok korkuttu cisi disari fiskirdikca bafirdi ve cok korktu ben nasil enelleyecegimi bilemiyorum asagi tutamiyor cisi direk yukari fiskiriyor alatuka tualetide istemiyor bugunde cisini yapmamak icin son uaddeye kadar tutuyor ve tuvalete oturmak istemiyor nasil davranacagimi saisirdim ustelik bezide istemiyor yani cis ge,ince soykuyor kaka gelincede ve uykudan bile kalkip anne cis diyor ama klozete oturmuor hatta odadayjen bile pantolonu bataak diye kendini sikiyor yapmiyor altna nasil davranmaliyim bide bu klozette erkeke bebeklein kucuk cisini nasil yaptiriyorsunuz disari cikarmadan tecrubelerinize ihtiyacm var

Canimbiz lazimlik kullaniyoruz cisi basta disarimtasiyodu tabi sonra daha geriye oturutunca sorun kalmadi bide Pipiyi duzeltiyoz bazen yukardaysa filan:1:hatta oglumda bakti disari gidiyor eliyle duzeltiyor:9:Bizimde kakda problem var yapmiyor lazimliga yada klozete napcaz bilmiyom altina yapiyo:50:

Bugun 3. Gun cis gelince ev icinde cis diye kosturuyor ama yapmiycm diye agliyor klozet yada alaturka farketmiyor kendini sikiyor s damla damla akiyor oglum ciglik cigliga sasirim kldim ne yapacagimi kakada yapmadik bugun pek bir yol aamadim sanirim

Lazımlık kullanın onların erkek çocuklar için olan aparatları var ön kısma denk gelen bir parça yada ayakda yapmayı öğretin çişi belki korkmaz ozaman suyla oynatın çeşmeyi açın çıkartın kilotu oyuncak koyun önüne suyla oynarken su sesiyle gelir çişi tutamaz yapar böylelikle korkacak birşey olmadığını görür sonra lazımlığa yada klozete alıştırın önce bir kaç öyle yapıp korkusunu atsın

sanırım böyle korkular için en iyi yol ödül yöntemi ve tabi aynı durumun gerçekleşmemesi için önlem almak. biz de yakın zamanda bi kaka korkusu atlattık çok şükür. beniim oğlumu lazımlığında pipinin önüne denk gelecek şekilde bi yükseklik var $74532-770691593488.jpg bunun gibi ondan hiç dışarı çıkmadı çiş (gerçi sadece 1kere yapabildik sonrakaka korkusu nedeniyle erteledik). eğer sizinkinin yoksa ya da direk klozete yapıyorsa o zaman ona tuvalet kağıdıyla pipisini aşağıya doğru itmeyi öğretebilirsiniz. çişi bitince de çöpe atar. biz kaka korkusu sırasında hiç izin vermeyeceğimiz şeylere izin verdik vaatlerde bulunduk ancayle yaptı. umarım sizde de faydası olur.

Cevap veren arkadaslar cok tesekkur ederim bizim aplikatorde var lakin oturunca yanlari iz yapip canini acitiyor bugun iki kere zorla kucuk cisimizi tuvalete yaptik birde kaka yazik cocuk cis gelince ortayada yapmiyor masallah korkuyor ne yapacagini bilemeden ins asicaz bu korkuyu

Back