• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oglumun cıcı oyuncaklarını saıyorum ılgılenenlere satıyoruz

nazfat

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
67
0
16
İstanbul
$Görüntü2204.jpg mukemmel bır top fırlatma oyuncagı tomy

55 çokmuş yaw,narbebe de sıfırını 50 tl ye satıyolar:)

Narbebenin sitesine bakarsan 50 tl diyor,zamanla düşüyor fiyatları demekki

Canım "narbebe tomy topla at" yazdığında google a çıkıyor hemen

Oyuncağa 18 ay üzeri diyor ,yürümeye başladığında kullanılamazmı acaba ?

Çocuğunuzun oyuncağını satmanız biraz garibime gitti, ondan alacağınız 50 TL kimseyi zengin yapmaz, sizi yargılamak haddime değil ama bence ihtiyacı olan bir çocuğa hediye etseniz daha güzel olmaz mı.Bir köyde anasınıfı öğretmeni olduğum için oyuncağa hasret çocuklar olduğunu biliyorum.Bu yönde değerlendirmeniz, çok güzel bir duyguya vesile olacaktır.

Tuşlar varsa benim oğlum için eren demekki daha,hayırlı satışlar,güzel ir oyuncak

Çocuğunuzun oyuncağını satmanız biraz garibime gitti, ondan alacağınız 50 TL kimseyi zengin yapmaz, sizi yargılamak haddime değil ama bence ihtiyacı olan bir çocuğa hediye etseniz daha güzel olmaz mı.Bir köyde anasınıfı öğretmeni olduğum için oyuncağa hasret çocuklar olduğunu biliyorum.Bu yönde değerlendirmeniz, çok güzel bir duyguya vesile olacaktır.

vermedıgımı kım soyledı ben y,apacagımın fazlasını yapıyorum ama allahla benım aramda

Back