• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlumun boğazı düğümlerle dolu crp sine bakarsmısın anlayan biri acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elifinizzzzz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
347
61
18
22
Oğlumun boğazı düğümlerle dolu vrp den anlayan bşrş yorumlayabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20250107_232015.jpg
    Screenshot_20250107_232015.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 34
Deger cok yuksek.degil bogazdaki dugun lenf bezleridir muhtemelen enfeksiyon sonrasi sismistir ben bu degere antiboytik vereilcegibi dusunmuyorum acikta huzursuzlugu var mi bi bakin zira hamileykn 10 du crp bise vermediler bana

Deger cok yuksek.degil bogazdaki dugun lenf bezleridir muhtemelen enfeksiyon sonrasi sismistir ben bu degere antiboytik vereilcegibi dusunmuyorum acikta huzursuzlugu var mi bi bakin zira hamileykn 10 du crp bise vermediler bana
Gebelikte ilaç kullanılmadığı için hele ki antibiyotik o yüzden size vermemiştir.

Gebelikte ilaç kullanılmadığı için hele ki antibiyotik o yüzden size vermemiştir.
Bana doktorun dedigi gerek yok tirnagin bile kanasa crp bu degere gelir demisti yani verilecek gibi olsa verirdi diye dusunuyorum basite almisti bu degeri cunku gebeykende mecburi antibiyotik verilen durumlar var

Bana doktorun dedigi gerek yok tirnagin bile kanasa crp bu degere gelir demisti yani verilecek gibi olsa verirdi diye dusunuyorum basite almisti bu degeri cunku gebeykende mecburi antibiyotik verilen durumlar var
Elbette istisna durumlar var. Ben hemşireyim genelde veriliyor o yüzden söyledim.

Back