• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğlumun bebek odasına halı için fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

zeytingxoxzlxuxm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
190
0
96
42
Diğer
arkadaşlar oğlumun odası ( Belis hippo odası takımı )için birtürlü halı modeli bulamıyorum. siz oglunuz için nerelerden halı aldınız ? düz açık mavi renk halı bulan var mı? aldığınız halıların resimlerini paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler herkese....

canım belişin sitesinde yer alan hippo takımının resmindeki halı ikea da var , eger ikea magazası olan bir sehirdeysen gidip alabilirsin bence bu takıma da duz acık maviden ziyade o tarz mavi ve diger ana renkleri barındıran bir halı almalısın. ben de halı icin bir site onereyim cok guzel urunleri var ama biraz pahalı her istedigin modeli bulabilirsin.

linkini koyamadım adı "gelişim halı" google arayıp bulaiblirsin

canım çilekin web sitesine gir orda da çok güzel halı modelleri var çilekten de alabilirsin.bebekomda da halılar var sanırım.

canım bende mavi halı çok aradım mobilyam düz beyaz yani kırık beyaz sade bişey olduğu için mavili bi halı almak istedim perdesiyle uyumlu olsun diye gümüşsuyu halı da mavili halı baya bi fazla sitesine girip bakmanı öneririm 2m2 halıyı 150 liraya aldım

Merinistada var açık mavi koyü mavi kare seklinde küpler birbirine gecmis seklinde odayı nerden mac aldınız

Back