- 9 Nisan 2024
- 109
- 2
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Elimle kapatınca kapanıyor prizlere uzanmaya çalışırken parmak uçlarında duruyor gerisine de bakacagim uyanıncaKendisi yapamıyor olabilir mi? Siz kapatmaya çalışınca kapanıyor mu? Mesela ayağa kalkıp parmak ucuna uzanabiliyor mu diye bakın, çömelme hareketi yapın katlanmasını bi kontrol edin
Siz yinede ne olur ne olmaz götürün bi doktora ama sosyal hayatını etkilemiyor demek ki önemli bir şey değildir benceElimle kapatınca kapanıyor prizlere uzanmaya çalışırken parmak uçlarında duruyor gerisine de bakacagim uyanınca
Bir iğne batır bak bakalım his var mı ?Oğlum 5 yaşında az önce uyumak için uzandık anne bak ayaklarıma dedi parmaklarımı kapatmaya çalışıyorum olmuyo dedi baktım iki ayağınin da parmaklarını kapatmaya çalışıyor sadece ilk iki parmaklar kapanıyor gerisi sabit kalıyor. Delircem neden öyle oluyo ki ben mesela yapmaya çalışıyorum tam kapanmasanda hareket ediyor yarım da olsa kapanıyor. Ama oğlumun ilk ikisi tam kapanıyor geri kalan parmaklar sabit kalıyor kipirdamiyor bile .. daha önce varmiydi bilmiyorum..böyle biseyi merak edip bakmak bile gelmez insanın aklına tesadüf kendi farketti bana da gösterdi. Bir ağrı sızı da yok neden öyle var mı benzer durumu yaşayan ?
iğne mi?Bir iğne batır bak bakalım his var mı ?
Komple batırmak değil demek istediğim, kalem de olur o dakika aklıma iğne geldi iğne yazdımiğne mi?
çocuk gözlerine kapatsa annesi kalem ucunu dokundursa daha mantıklı olur mesela snnssbdbs
(Konu sahibi çocuğunun sağlığı yerinde olduğu güncellemesini yapmış, komik bir anımı anlatayım)iğne mi?
çocuk gözlerine kapatsa annesi kalem ucunu dokundursa daha mantıklı olur mesela snnssbdbs
ahahha iğne burada doğru tercih olmus iste(Konu sahibi çocuğunun sağlığı yerinde olduğu güncellemesini yapmış, komik bir anımı anlatayım)
Annemin dayısının eşi sık sık bayılma , intihar numaraları yapardı, kocası ilgi versin diye. Dedem de sağlıkçı olduğu için koştur koştur dedemi cagirirlardi. tabii adam sağlıkçı , gerçek bayginligi bildiği için iğne batirirdi ayağınahafta da iki üç gün olduğu zamanlar soğuk suyu dokerdi başından aşağı ordan aklımda kaldı.
ahahha iğne burada doğru tercih olmus iste