evet benim kızımda küçük paket sütleri pipetle içmeyi çok sevmiştide öyle alışmıştı. şimdi 1 litre süt versem içecek nerdeyse:) çok seviyor bence de deneyin
evet benim kızımda küçük paket sütleri pipetle içmeyi çok sevmiştide öyle alışmıştı. şimdi 1 litre süt versem içecek nerdeyse:) çok seviyor bence de deneyin
Benim doktorum yatmadan önce süt vermeye hatta gece uyanıp da süt verilmesine kesinlikle karşıydı. Öksürük yapabiliyormuş zannedersem. Mümkünse sabah saatlerinde ver diyordu. Akşama bile izin yoktu. Günde 1 bardak yeterliymiş fazlası kabızlık demir eksikliği gibi durumlar da yapabiliyormuş. Mümkün olduğu sürece de günlük süt öneriyordu. Bana hiç kutu süt kullandırmadı.Benimkiler de çok yoğurt yedikleri için süt içme konusunda ısrarcı olmadım doğrusu.CADIARZU
slm patya77 aynı sorunu bende yaşıyorum 5 yaşında kızım var sütü bir türlü sevdiremedim en azından günde bir bardak içireyim diyorum ama inan çok zor içiriyorum.. prematüre doğdu benim kızım gerçektende süt e çok ihtiyacı var anne sütüde alamamıştı çok küçük doğduğu için napıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?