Arkadaşlar lütfen yorumlarınız ihtiyacım var..Hayır olsun diyerek rüyama başlamak istiyorum..
2 akşam önce gördüğüm rüya beni çok etkiledi ve halen üzerimden atmış değilim.
Oğlum 4 yaşında,rüyamda daha küçük bir bebek olarak gördüm.Uyuttum bebeğimi ve odasına getirip yatırdım, sonra kontrole gittiğimde yüzünün her yeri kıpkırmızı idi..
Daha sonra sonra sivri sinekler ısırmış diyorum çocuğum yüzünü ve ağlıyorum..
Sonrasında anterede bir çok ayakkabı gördüm sıraya dizilmiş ve diyorumki Allah Allah bu bizim formanto değil ama ayakkabılar bizim ne zaman aldık bu formantayı diyorum..
Ve ağlıyormuşum eşim uyandırdı,kendine gel diyesenağlama
Lütfen bana bu rüyayı yorarmısınız arkadaşlar,bu aralar biraz sıkıntılarım var kafama çok takıyorum ondan etkilenerekmi böyle bir rüya gördüm aceba?
Teşekkürler.
2 akşam önce gördüğüm rüya beni çok etkiledi ve halen üzerimden atmış değilim.
Oğlum 4 yaşında,rüyamda daha küçük bir bebek olarak gördüm.Uyuttum bebeğimi ve odasına getirip yatırdım, sonra kontrole gittiğimde yüzünün her yeri kıpkırmızı idi..
Daha sonra sonra sivri sinekler ısırmış diyorum çocuğum yüzünü ve ağlıyorum..
Sonrasında anterede bir çok ayakkabı gördüm sıraya dizilmiş ve diyorumki Allah Allah bu bizim formanto değil ama ayakkabılar bizim ne zaman aldık bu formantayı diyorum..
Ve ağlıyormuşum eşim uyandırdı,kendine gel diyesenağlama
Lütfen bana bu rüyayı yorarmısınız arkadaşlar,bu aralar biraz sıkıntılarım var kafama çok takıyorum ondan etkilenerekmi böyle bir rüya gördüm aceba?
Teşekkürler.