Rüya Yorumları Oğlumu sinekler ısırmış yüzü kıpkırmızı idi

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
Arkadaşlar lütfen yorumlarınız ihtiyacım var..Hayır olsun diyerek rüyama başlamak istiyorum..
2 akşam önce gördüğüm rüya beni çok etkiledi ve halen üzerimden atmış değilim.
Oğlum 4 yaşında,rüyamda daha küçük bir bebek olarak gördüm.Uyuttum bebeğimi ve odasına getirip yatırdım, sonra kontrole gittiğimde yüzünün her yeri kıpkırmızı idi..
Daha sonra sonra sivri sinekler ısırmış diyorum çocuğum yüzünü ve ağlıyorum..

Sonrasında anterede bir çok ayakkabı gördüm sıraya dizilmiş ve diyorumki Allah Allah bu bizim formanto değil ama ayakkabılar bizim ne zaman aldık bu formantayı diyorum..

Ve ağlıyormuşum eşim uyandırdı,kendine gel diyesenağlama

Lütfen bana bu rüyayı yorarmısınız arkadaşlar,bu aralar biraz sıkıntılarım var kafama çok takıyorum ondan etkilenerekmi böyle bir rüya gördüm aceba?
Teşekkürler.

Evet canım şuanki durumuna ait bir sıkıntı ve azıcık çoğalacağına delalettir bu rüyada Hayırdır inşallah niye yazıyorsun buraya sen yaaaa Allahım yarabbim!!Şimdi geldim bende neyse anlıyorsun sanırım.

Evet canım şuanki durumuna ait bir sıkıntı ve azıcık çoğalacağına delalettir bu rüyada Hayırdır inşallah niye yazıyorsun buraya sen yaaaa Allahım yarabbim!!Şimdi geldim bende neyse anlıyorsun sanırım.

:çok üzgünüm:Acayip kafama takıldı..Dündüne beri aklımda:a015:
Bir türlü atamadım ki kamadan birtanem yaa..
Araştırdım netten bir şeyde bulamadım..
Kendimi rahatlatmak istiyorum..
Oğluma bir şey olucak diye korkuyorumsenağlama

:çok üzgünüm:Acayip kafama takıldı..Dündüne beri aklımda:a015:
Bir türlü atamadım ki kamadan birtanem yaa..
Araştırdım netten bir şeyde bulamadım..
Kendimi rahatlatmak istiyorum..
Oğluma bir şey olucak diye korkuyorumsenağlama

Aslaa aslaaaa!!!Oğluşunla ilgili bir rüya değil bu Bak sana tamamen yorumlayım bu rüyayı için en azından bu konuda rahatlasın.
Rüyada bebek görmek tezden haberdir Lakin sivrisinek ve ısırık oluşmuş yüzünde sıkıntılı bir haberdir bu telaşlı bir haber.Oğlunu görmen sadece haber anlamında burada

Ayakkabılar ayağında değil karşında görüyorsun ve ayakkabılık sizin değil buda sıkıntı sizden değil başka bir yerden gelecek anlamında ve çokta uzun sürmeyecek.Şu an içinde bulunduğun durumun bir sürecik daha devam edeceğini gösteriyor.
Ağlamak ise bütün bunlarının sonucunun ferahla bağdaştığını gösteriyor atacaksın üzerinden sıkıntıyı ve rahatlayacaksın.Az biraz daha sabır tamammı.Ama oğluşa hiç hiççç birşey olmayacakkk:emir_bebek::1hug:

X