Bebek Beslenmesi oğlumu memeden kestin gögüslerimi ne yapacam ölüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ubo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
bu gün ikinici gün oğlumu memeden kestim ama felaket şişti göğüslerim damarları dışarı fırlamış gibi zaten sütü çok olan bir kadındım şimdi bunlar üzerime yük kaldı sanki sırtım ağrıyor artık yan yatamadım gece düz yatamadım allahım ne zormuş . sabah biraz sağdım soğuk havluyla kompres falan yaptım ama sanki çektiğim sütün yerine hemen yenisi geliyor gibi bu konuda bilgisi olanlara bir kaç sorum olacak lütfen cevap yazarsanız sevinirim . 1. si bu süt ne kadar böyle acı verecek yani ne zamandan sonra çekilmeye başlayacak 2.si benim yaptıklarım dışında yapılacak başka bir acıyı hafifletici önerisi olan varmı .yazarsanız sevinirim

felaket sırt agrılarım oldu ayaga kalktıgımda memelerim kopuyo gibi oluyordu dayanamdım aldım oğlumu kucagıma emzirdim zavallı kusana kadar emdi halada dolu göğüslerim .biraz araştırdım nttee süt üretimini durduran ilaçlar varmış ben bunu doktor kontolünde yapsam daha iyi olacak galiba

Ben de memeden keseli 1 hafta oldu sütüm tam çekilmedi ama azaldı baya kadın doğum uzmanına gidip süt ütetimini azaltan ilaç alabilirsin çok zorlanırsan da biraz sağman seni rahatlatır ben hastanede sağdırdım 2 defa onların makineleri çok kuvvetli tavsiye ederim

aklımda bulunsun hepsini sağdın sütünün yani memeni tamamen mi boşalttın

cok merak ettım oglunuz ne kadarlık.. kusana kadar emdı demıssınız yazık uzuldum özlemıs demekkı annesı yanı kesmenız sart mı? ne kadarlık..

yengemi 7 aylık kızı vefat etmişti.yengemde sıkıca bi örtüyle skıp bağlamıştı

Göğüslerin tamamen boşaltılmaması gerek diye biliyorum..Çünkü tamamen boşaltırsanız süt yeniden üretilecektir..Ben kızımı sütten kestiğimde dayanabildiğim kadar dayanır sonra azıcık rahatlatacak şekilde sağardım sütümü...Bu şekilde yaklaşık 1 ay içinde tamamen kesildi sütüm.

Son düzenleme:
niye kesiyosun ki bebeğini 2 yaşına kadwr emzir hatta daha fazla bile emzirebilirsin ALLAH izin verdiği sürece sütün yettiği kadar emzir unutma anne sütü kadar faydalı hiç bir şey yok

taze nane yaprağı koyun meme uçlarınıza ilaç almayın bence sütü hepten kesiyormuş başka çocuk düşünmüyorsanız bilemem

taze nane yaprağı koyun meme uçlarınıza ilaç almayın bence sütü hepten kesiyormuş başka çocuk düşünmüyorsanız bilemem

biz hanımların enteresan teknikleri var ilk kez duydum taze nane yaprağını

En zorunda bu olsa gerek ben ilaç aldım kesinlikle tavsiye ederim ecz ya da cocuk Dr veriyor sıkı sıkı sar çok doluna 3 günde 1 sag sonra iniyor Dr a bile gittim bu yüzden 3hafta oldu hala şutum gitmedi ama acısı ve şişmesi yok en azından Allah yardımcın olsunnn

3 gün yaptım hiç gitmedi sütüm nane yaprağı herkese ii gelmiyor
İlac konusunda söyle ben çok araştırıp içtim süt gittikten sonra içmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…