arkadaşlar oğlum 23 aylık zar zor uzun bir süreçten sonra memeyi bıraktıralı 2 gün oldu..ama ne yazıkki bıraktırmadan öncede denemiştim hala deniyorum vazgeçmeden ama inek sütü içiremiyorum.sizlerde aynı problemi yaşadınızmı..nasıl alıştırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..
bu konuda dün bizim sitede bir anne çok güzel bir çözüm bulmuştu dr u sayesinde..BEBEKLERİMİZ İÇİN EK BESİN ÖNERİLERİ VE TARİFLERİ bölümüne gir.. özlemgnd çok güzel yazmış.. oku ve uygula derim.. bol şans...
bu konuda dün bizim sitede bir anne çok güzel bir çözüm bulmuştu dr u sayesinde..BEBEKLERİMİZ İÇİN EK BESİN ÖNERİLERİ VE TARİFLERİ bölümüne gir.. özlemgnd çok güzel yazmış.. oku ve uygula derim.. bol şans...
biz nesguikle sevdik sütü sonra yavas yavas azalttım..
ama son 3 aydır biberondan su haricinde bişey içmiyor kasıkla veriyorum çin işkencesi gibi..yada milupa gece mamasını sütle yapıyorum sütünü almıs oluyor
başladık süt içmeye şükür tiryaki değil ama sabahları bir bardak akşamlarıda bazen içiyor.ama bunada şükür bende çilekli nesguikle alıştırdım.inşallah yavaş yavaş tamamen alışır..