- 28 Mart 2018
- 5.190
- 12.593
- 248
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Merak etmeyin aşı karşıtı doktorumuzun yapılması gerekli ilk söylediği aşı kuduz aşısıdir. prof. Alişan Yildiran kuduz aşısı yazısını okuyabilirsinizAşının umarım zararı yoktur
Beni kedi de köpekte çok tirmaladi hep ihmal ettim yaOlmalısınız diye biliyorum. Geçen gece oğlumu acile götürmek zorunda kalmıştık. Kedi tırmalamış 6 7 yaşlarında bir kız vardı . Kuduz aşısı yapıldı.
Deri bütünlüğü bozulmuşsa kesinlikle aşı olmalı. Riske atmamalı. Aşının zararı var mıdır bilmem ama kuduz kadar korkunç bir zararı yoktur.4 tane diş izi var
Deri bütünlüğü bozulmuş dedi doktor.
Beni sokak kedisi tırnakladı biraz kanadı, mecbur oldum.Kedi tirmaladiginda yüzeysel de olsa ...
Asi vurunmalimiyiz bı bilginiz var mı ?
Benim tirnaklayan manyak da sokak kedisi sayılırBeni sokak kedisi tırnakladı biraz kanadı, mecbur oldum.
aşıları yoksa 2 doz olmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. ben yurt dışında tırmalandığım için 3 doz yapmışlardı ama ülke içinde olsa 2 doz olurdu dediler diye hatırlıyorum.Benim tirnaklayan manyak da sokak kedisi sayılır
Raptiye ayağıma battığı için onu da oldum, küçükken kedi, çivi filan hepsini yaşadım ama şükür bir şey olmadı. Bu konuları öğrenince insan korkuyor.Beni kedi de köpekte çok tirmaladi hep ihmal ettim ya
Bundan sonra kuduz tetanoz dikkatli olayım en iyisi
Daha önce olmamışsa genelde 3 yapıyorlar.aşıları yoksa 2 doz olmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. ben yurt dışında tırmalandığım için 3 doz yapmışlardı ama ülke içinde olsa 2 doz olurdu dediler diye hatırlıyorum.
Bilmiyormuş, başkaları götürüyormuş givi zırvaladıGittiği veterineri soylesin orda kaydı vardır ve soylemezse ismini veterineri. Aşılı değildir. Köpeği karantinaya aldırmakla gerekirse tehdit edin ve alınması gerekiyor eminlik durumu yoksa asılı oldgndan. Ne hale geldi insanlık çok geçmiş olsun. Iyi bir site ise yoneticiden karar alinmasini talep edin acil. Diğer annelerde destek versin bugün sizin yavrunuza yarın onların. Asi kartı olmyn köpeği sitede gezdirmezsnz çocukları ısırıyor diye. Geçmiş olsun çok üzüldüm.
eşim de kendi köpeği tarafındn ısırıldı. aşıları da vardı ama tek doz yaptılar ona da.aşıları yoksa 2 doz olmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. ben yurt dışında tırmalandığım için 3 doz yapmışlardı ama ülke içinde olsa 2 doz olurdu dediler diye hatırlıyorum.
Kuduz aşısı yapmasalar da tetanoz yapıyorlar mutlaka bu durumlarda.Kedi tirmaladiginda yüzeysel de olsa ...
Asi vurunmalimiyiz bı bilginiz var mı ?
Veterinerinden aşı kartını isteyin. Kuduz aşıları köpeklere yılda 1 doz yapılıyor. Kimde emanetse köpek güvenlikle gidin kapılarına, yoksa şijayetçi olup köpeği gözlem altına aldıracağınızı söyleyinEvet ona üzülüyorum zaten
Bilemedim ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?