Oğlumu Kaybetme Korkusu Yaşıyorum

Ceydasenol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
7
3
26
Merhabalar. 25 yasındayım 9 aylık bir oğlum var. Doğduğundan beri sürekli ona bişey olursa korkusu yasıyorum. Şu anda calışıyorum yeni başladım işe bebeğime de babaannesi bakıyor. Uzak olunca bu korku daha da artıyor. ortada hiç bişey yokken kafamda kurup ağladığım bile oluyor. Özellile deprem olayından sonra 2 katı arttı. Bu durumla nasıl başedebilirim

Her annenin yasadigi hisle bunlar kendinize yüklenmeyin.Asiri endiseye kacmayin.Dusunmemeye calisin.Akliniza olasi problem geliyorsa cozumde bulmaya calisin.Onun disinda surekli korkarak yasamayin.Guzel seylere odaklanin.Bebeginiz icin..

Bu endişe ile baş etmeyi zamanla öğreneceksiniz. İlk çocuk ise bu normal, ilk defa duyduğunuz bu hislere alışma aşaması sıkıntılı geçebilir.

Bunu bende hep yaşıyorum bence önceden yaşanan şeyler bunları tetikliyor benim kızım 8 yaşında oğlum 8 aylik kimseye bırakamıyorum kızımda yaşadığım şeylerden ve bekarken abimin hastalığında yaşadığı zorlukları biliyorum yalnız kalmalarını istemiyorum sanki en güvenli yer onlar için benim yanım kimseye güvenmiyorum
Ama çok yorgunum gece yatınca ölü gibi yatıyorum

ıyorum kızımda yaşadığım şeylerden ve bekarken abimin hastalığında yaşadığı zorlu
Her annenin yasadigi hisle bunlar kendinize yüklenmeyin.Asiri endiseye kacmayin.Dusunmemeye calisin.Akliniza olasi problem geliyorsa cozumde bulmaya calisin.Onun disinda surekli korkarak yasamayin.Guzel seylere odaklanin.Bebeginiz icin..
Evet sürekli endişe etmekten tadını çıkaramıyorum anneliğin gerçekten

Bu endişe ile baş etmeyi zamanla öğreneceksiniz. İlk çocuk ise bu normal, ilk defa duyduğunuz bu hislere alışma aşaması sıkıntılı geçebilir.
Evet ilk çocugum sanırım onunda etkisi var

Bende cevremde gördüğüm olumsuzluklardan dolayı o hisse düşüyorum hep yanında olmak istiyorum belki babaanneside her türlü korur ama yinede benim kadar olmayacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…