- 24 Temmuz 2020
- 268
- 337
- 53
- 33
- Konu Sahibi Hayalperestgezgin
-
Biliyorum cinsel bir haz vs olmadığını. Ama sorun gece yapması gündüz yapmıyor. Uyurken onu oyalayamam. Ya da uyurken yapması alışkanlık olmuş gibi geliyor. Uykuya dalma rutini yapmış gibi.Bunu mastürbasyon gibi düşünmeyin. Bezden kurtulmada daha yeni farkına varıyorlar. Erkek çocuklarda olur. Vücudunu keşfediyor. Sürekli kaşırlar, oynarlar. Elini meşgul edip, boyalı hamurlarla , resim yaparak sürekli meşgul edip dikkatini dağıtacaksın. Sonra unutur geçer zaten
4 yaşında bir sürü peluşla uyuyor.Kaç yaşında? Ayıcık gibi bir oyuncağa sarılmaya alıştırırsanız ellerini oyalamış olursunuz
Biliyorum cinsel bir haz vs olmadığını. Ama sorun gece yapması gündüz yapmıyor. Uyurken onu oyalayamam. Ya da uyurken yapması alışkanlık olmuş gibi geliyor. Uykuya dalma rutini yapmış gibi.
Ama tutmuyordur onları. Bir hikaye uydurup elini oyuncağa değdirmesini sağlamaya çalışın. Uyku süreci için başka bir şey akla gelmiyor sonuçta4 yaşında bir sürü peluşla uyuyor.
Uyuma aşamasında bazen tulumunu açıp oynuyor.Plastik ahtapot veya yumuşak plastik oyuncaklar var aynı histe. Onlardan birini verin. Sadece uyurken yapıyorsa iyi yavaş yavaş geçecektir tulum varsa zaten ulaşamaz
Deneyeyim ama süeekli elinde tutacağını düşünmüyorum. Uyuması biraz uzun sürüyor. Sürekli elinde tutar mı bilmiyorum.Ama tutmuyordur onları. Bir hikaye uydurup elini oyuncağa değdirmesini sağlamaya çalışın. Uyku süreci için başka bir şey akla gelmiyor sonuçta
Yanında bekleyin uyuyana kadar diyeceğim ama nasıl olur bilemedimDeneyeyim ama süeekli elinde tutacağını düşünmüyorum. Uyuması biraz uzun sürüyor. Sürekli elinde tutar mı bilmiyorum.
Bir kaç kez denedim yanında olunca 1 saat uyumuyor. Eşim de tek başına uyuyor yine yanında mı bekleyeceğiz geriye dönmüş gibi olacağız diyor. Ben beklerim yine de dediğim gibi ama yanında olunca uyumuyor.Yanında bekleyin uyuyana kadar diyeceğim ama nasıl olur bilemedim
Benim oğlum 2 yaşında her bezini açtığımızda sündürerek oynuyor bazen izin veriyorum kaşınıyordur diye ama çoğunlukla hemen kapatıyorumMerhabalar size bir konu danışmak istiyorum. Çok önemli bir durum olmadığını ve normal olduğunu biliyorum ama yine de çözüm yolu bulmak istiyorum. Oğlum tuvalet eğitimi zamanı pipisini keşfetti ve bir süre sonra oynamaya başladı bu normal bir şey çoğu erkek çocuğu tuvalet eğitiminden sonra yapıyor biliyorum ama iki sene oldu ve hala devam. Gün içinde çok yapmıyor. Ama akşam yatağa yatırıp içeri geçiyoruz yanına kontrole gidince oynuyor oluyor. Uykusunda bile oynuyor. Özellikle uyanmaya yakın ya da huzursuz olduğunda uykusunda eli direkt pipisine gidiyor. Birincisi artık öyle rahatlamasını istemiyorum ikincisi oraya değmesi pis geliyor sonuçta çişini yaptığı yerÇocukluk çağı matürbasyonu normal biliyorum ama çözümü ne , geçmedi uzun süredir çünkü. Ve bilinçsizken de yapıyor. Geceleri tulum giydiriyorum çözüm olarak ama her zaman çözüm olmuyor.
Ne zaman geçmişti bizim 2 sene oldu bezi bırakalı hala oynuyorbenim oglumda cok yapardi. Ilk bezi birakinca simdi unuttu. Gecici bir surec suan ona cok ilginc geliyor hosuna gidiyor ama gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?