- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.785
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ram raporu mu aldın çocuğa? Sadece psikiyatra psikoloğa götür demiştik önce.
Ram falan yazmıyor. Sağlık kuruluna gittik psikiyatri götür demişti .ordan cozger raporu aldık tekrar randevu alıp psikiyatri ye bu kağıtla gidicemRam raporu mu aldın çocuğa? Sadece psikiyatra psikoloğa götür demiştik önce.
Araştırma hastanesi sağlık kurulundan aldık cozger raporuEğer bu tanıyı Ram yani rehberlik araştırma merkezinden alırsa öğrenci dosyasına işlenir ve okulda kaynaştırma öğrencisi olarak geçer. Zeka olarak geriliği veya saldırganlık gibi bir sorunu yoksa bu tanıyı almaması daha iyi olur. Bir süre sonra rapor gerekmese bile eğitim hayatının sonuna kadar dosyasında işlenmiş olarak kalır.
Ben sağlık kuruluna giderken de sordum hocam hiperaktif sanırım dedim evet dediPsikiyatri hiperaktif tanısı koyduysa hiperaktiftir. Yine de isterseniz başka bir doktora daha götürün ama tanının değişeceğini sanmıyorum. Ki siz de anlatmışsınız zaten çocuğunuzla nasıl zorlandığını. Varsın ileride polis olmayiversin. Yeter ki kendisine uygun eğitimi alsın ve ortalarda heba olmasın.
İlk goturdumde psikiyatriye 3 ay bile yeterli demişti doktor .inşallah önemli birşey değildir kısa surerMerhaba, rapor karşısına çıkar diye endişe duymayın lütfen, eğer ortada çözülmesi gereken bir sıkıntı varsa derhal çözülmeli. Özel eğitim alması gerekiyor oğlunuzun. Dehb kocaman bir dünya sayılır. Raporu biten de olur uzun yıllar eğitime devam eden de. Vakit kaybetmeden başlamak gerekir. Alanında uzman olduğunu bildiğiniz duyduğunuz bir öğretmen varsa hem evladınızı değerlendirsin hem de sizi bilgilendirsin
4 yaşina girmesine 4 ay kaldiKarpuzlu araba oğlunuz kaç yaşında? Ben doktora sorduğumda 7 yaşına kadar normal kabul ederiz, sonrasında değerlendirmek gerekir demişti..
Ben başka yolu yokmu dedigimde Özel var oda mesaketli iş dedi bu raporu cikardi
Raporla ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Tavsiye edilen özel eğitim mi?
Bır psikiyatriye daha gorucek onu .randevu alıcam bakalım o ne diyicekEğer rapor gerekloyse uzulmeyin. Ben olsam once özel klinigi olan bir psikiatıra ve psikoloğa giderdim. Hem kayit alinmazdı hem de cözulurdü. Belki de sorunu yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?