Oglumla aramda bag olmamasi sorunsali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fato1994

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
180
-33
30
Arkadaşlarım tecrübeli anneler yardiminiza ihtiyacim var 28 aylik bir oglum var fakat cocukda asla yabancı kavrami yok her gordugune sarılıyor diğer cocuklara bakiyorum misal kendine vurmaya calisiyor bu sadece guluyo hic mal kiymeti yok kendinde. Bana cok eziyet ediyor gibime gelio altıni baglamam iskence cunki baglatmak istemiyor her yere cis kaka yapiyo kendini yerlere atiyor dedigi olmayinca bir de yaninda asla telefon alamıyorum elime sürekli elimden alıyor hala besikte sallayarak uyuyor inanin belim agriyor artik dogdu dogali asla uyku sevme sabaha kadar 6 7 kez uyanır bas bas bagira bagira hemde yani artik ben yetemiyorum hala kati gida yemiyor tek sut iciyo birde biskuvili mama cikolata alıyorum ezip her yere sürüyor cips alıyorum ezip yerlere atiyor. Bazan cigrimdan cikiyorom ben cokmu abartiyorum yardimci olun kizlar :KK43:

Arkadaşlarım tecrübeli anneler yardiminiza ihtiyacim var 28 aylik bir oglum var fakat cocukda asla yabancı kavrami yok her gordugune sarılıyor diğer cocuklara bakiyorum misal kendine vurmaya calisiyor bu sadece guluyo hic mal kiymeti yok kendinde. Bana cok eziyet ediyor gibime gelio altıni baglamam iskence cunki baglatmak istemiyor her yere cis kaka yapiyo kendini yerlere atiyor dedigi olmayinca bir de yaninda asla telefon alamıyorum elime sürekli elimden alıyor hala besikte sallayarak uyuyor inanin belim agriyor artik dogdu dogali asla uyku sevme sabaha kadar 6 7 kez uyanır bas bas bagira bagira hemde yani artik ben yetemiyorum hala kati gida yemiyor tek sut iciyo birde biskuvili mama cikolata alıyorum ezip her yere sürüyor cips alıyorum ezip yerlere atiyor. Bazan cigrimdan cikiyorom ben cokmu abartiyorum yardimci olun kizlar :KK43:
Pedagoga gittiniz mi hiç ya da cocuk bir travma yaşadı mı

N diyim 28 aylik 2 yas 6 aylikmi demem lazimdi
2.5 yaşında diyebilirsiniz. Mutlaka pedagogla görüşün oğlumun kıyafet takıntısı vardı kirli donunu ameliyatla alıyordum üstünden takmıştı kafaya çıkarmıyordu bi türlü pedagogla çözdük olayı 2-3 seans görüştüm hallettim

hala kati gida yemiyor tek sut iciyo birde biskuvili mama cikolata alıyorum ezip her yere sürüyor cips alıyorum ezip yerlere atiyor.
İki yaşındaki çocuğa cips, çikolata mi veriyorsunuz😯😯😯😯
Kronik kabiz minik çocuğu rahat sicsin diye kola içiren bir arkadaşım var. Cahillikte onunla yarisiyorsunuz
Bence çocuk sadece normal bir çocuk. Sizin anneliği öğrenmeniz lazım . Katı gıda yememesi vs hiç normal şeyler değil ki, çocuğun çenesi gelişmez, çiğneme kabiliyeti olmaz böyle giderse.
Hiç uzmana danistiniz mi, ben neyi yanlış yaptım diye bir bilene edene sordunuz mu??

Ben çocuk gelişimi mezunuyum 2.5 diyince kimse size 1 ayın hesabını sormaz merak etmeyin :)
Cocuk gelisimcisi çocuklarda bir ay hatta bi gun bile fark ediyo soramaz zaten keyfim bu istedimi derim orasi ne seni ne baska birini baglar ok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X