- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Çok şaşırtıcı. Nane limon gibi birşey sanırım .
Yok, ateş olmaz.Tesekkur ederim. Siz de ateş oluyor muydu. Bizimkinde ateş yok. Alerjik riniti olan bir çocuk.
Aynen öyle saçını uzatamiyoruz ,tkafasi çok terledigi an zaten direk öksürük oluyor. Ağladığı zaman bile.Yok, ateş olmaz.
Aynen benimki de alerjik rinitli. O öksürük hiç geçmiyor, biraz terlese koştursa y da bağırsa daima gelir 1 hafta.
Bu durumlarda doktorumuz zrytec ve allerset vermişti, çok boğulduğu günlerde gece uykusuna yatarken içiyorum birkaç gün.
Aslında böyle durumlarda aralıksız 1 ay kullanmam söylendi ama o kadar da alışsın istemiyorum.
Böyle alerjik öksürükleri bitkisel bir şey geçirmiyor çünkü viral değil.
Akşam yaptım ıhlamur ve kuru elmayı kaynatıp icirdimben öksürük için elma kaynatıyorum çok iyi geliyor. yarım elmayı 2 bardak suda kaynatıyorum 5 dakika kaynıyor. sonra sıcak sıcak o suya zencefil ekleyip içiyorum. çok güzel öksürük kesiyor
Ben bu durumu en aza indirgemek adına kokulu her üründen uzak duruyorum.Aynen öyle saçını uzatamiyoruz ,tkafasi çok terledigi an zaten direk öksürük oluyor. Ağladığı zaman bile.
Bizde de ikisi var . Banada sürekli kullansın diyor ozellikle yaz döneminde saat 2 ye kadar burnu akıp hapsuruyor . Yaşam kalitesini çok etkilemediği sürece vermiyorum ben de. Sonuçta ilaç ve vücudu bağımlı hale gelmesini istemiyorum bende sizin gibi.
Oğlum Bu yıl anaokuluna başladı ve okul başladığı günden beri öksürük bi türlü bitmedi. 4-5 kere antibiyotik kullandık antibiyotik bitince tekrar başlıyor. Bir kaç kere de ateşlendi. Okuldan alsam mı diye düşünüyorum. Bu hafta okullar tatil evdeyiz hiç bir sıkıntı yok.
Alerjisine baktınız mi? Benim kizim da hep boşa antibiyotik kullandı. Meger alerjikmis..Bizde de aynı bir ayda üç kutu antibiyotik şurup kullandık hafifliyor ama geçmiyor öksürük geniz akıntısı..
Harikasın keleş abla,hemen ekran resmi aliyorum,dünya kadar ceviz kırdım,ne bileyim bilsem atmazdim:/Geçmiş olsun öksürük çocuklarda maalesef sıkıntı oluyor.
Geçen gün nette gördğm hemen uyguladım bunu.
Cevizin iç zarı varya onu 1 çay bardağı suyun içine 10 tane kadar atın kaynatın 2-3 dakika kaynaması yetiyor ılınınca içirin.
İçinede isterseniz bal yada pekmez katın,kesinlikle deneyin bunu bende faranjit var sigarada içiyorum,ilk içtiğimde bile hemen fark etti.Tadıda güzel su gibi içiliyor.
Rca ederim ben faydasını gördüm sigarada kullanıyorum,özellile gece çok oluyordu öksürük olayı epey bie azalttı.Harikasın keleş abla,hemen ekran resmi aliyorum,dünya kadar ceviz kırdım,ne bileyim bilsem atmazdim:/
Bundan sonra ayırıp saklarım artık
Keçi boynuzu pekmezi zerdeçal zencefil tarçın karabiber limon zeytinyağı karışımı yap her gün bir kaşık ver7 yaşında ki oğlumun öksürüğü yaklaşık 1 aydır sürüyor. Doktor antibiyotik verdi ,o ara azaldı . Antibiyotik bitince 3 gün sonra daha şiddetli olarak geri döndü. Artık bitkisel ne yapabilirim diye düşünmeye başladım . Var mı bir tavsiyeniz
Bu arada güncelleme yapayım . Öğlen 12 gibi evde bulunan Arif.. marka sarımsak yağı ve biberiye yağını ayağının altına sürüp çorap ve patik giydirdim. Mucizevi bir biçimde öksürüğü iki saatte bire düşürdü .Normal de en az 5dakika da bir oksuruyordu
Teşekkür ederim,bazen gerçekten aylarca gecmiyor, deneyecegim gerekinceRca ederim ben faydasını gördüm sigarada kullanıyorum,özellile gece çok oluyordu öksürük olayı epey bie azalttı.
Şimda daha rahatım.
Nette çok var bir bayan var ondan bulmuştum tarifi,bir kaç tanae daha var denemek lazım.
Tarifi bu olan cevizli..
Ben denedim ceviz zarını ama balgamlı öksürük olduğu için sanırım faydası olmadı. Size haber verecektimRca ederim ben faydasını gördüm sigarada kullanıyorum,özellile gece çok oluyordu öksürük olayı epey bie azalttı.
Şimda daha rahatım.
Nette çok var bir bayan var ondan bulmuştum tarifi,bir kaç tanae daha var denemek lazım.
Tarifi bu olan cevizli..
Balgam için keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor onu denedinizmi hiç.Ben denedim ceviz zarını ama balgamlı öksürük olduğu için sanırım faydası olmadı. Size haber verecektim
Rica ederim ne demek,öksirğk cidden kötü çok zorluyor bazen hepimizde.Teşekkür ederim,bazen gerçekten aylarca gecmiyor, deneyecegim gerekince
Balgam için keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor onu denedinizmi hiç.
Yukardaki linkte balgam için diyor bir bakın isterseniz,çok geçmiş olsun oğlunuzada.
Onu düzenli içirin faydasını görürüsünüz doğal bulma şansınız varsa daha iyi olur.Teşekkür ederimevet iciriyorum.kecoboynuzu pekmezi ama düzenli değildi bazen unutuyoruz,düzenli vereyim sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?