Çocuk Hastalıkları Oğlumda geçmeyen öksürük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çok şaşırtıcı. Nane limon gibi birşey sanırım .

Evet tek tek icimlik paketlilerde var buyuk pakette ayniymis nane limon yaziyor ama tadi farkli asiri rahatlatiyor ben o zmn cok caresizdim ogrenciydim sinavlar yurtta kalmak hepsi sorun oluyodu
Ve bal limon ihlamur karabiberli sut balli turp neler neler yaptik hic ise yaramamisti.

Tesekkur ederim. Siz de ateş oluyor muydu. Bizimkinde ateş yok. Alerjik riniti olan bir çocuk.
Yok, ateş olmaz.
Aynen benimki de alerjik rinitli. O öksürük hiç geçmiyor, biraz terlese koştursa y da bağırsa daima gelir 1 hafta.
Bu durumlarda doktorumuz zrytec ve allerset vermişti, çok boğulduğu günlerde gece uykusuna yatarken içiyorum birkaç gün.
Aslında böyle durumlarda aralıksız 1 ay kullanmam söylendi ama o kadar da alışsın istemiyorum.
Böyle alerjik öksürükleri bitkisel bir şey geçirmiyor çünkü viral değil.

ben öksürük için elma kaynatıyorum çok iyi geliyor. yarım elmayı 2 bardak suda kaynatıyorum 5 dakika kaynıyor. sonra sıcak sıcak o suya zencefil ekleyip içiyorum. çok güzel öksürük kesiyor

Yok, ateş olmaz.
Aynen benimki de alerjik rinitli. O öksürük hiç geçmiyor, biraz terlese koştursa y da bağırsa daima gelir 1 hafta.
Bu durumlarda doktorumuz zrytec ve allerset vermişti, çok boğulduğu günlerde gece uykusuna yatarken içiyorum birkaç gün.
Aslında böyle durumlarda aralıksız 1 ay kullanmam söylendi ama o kadar da alışsın istemiyorum.
Böyle alerjik öksürükleri bitkisel bir şey geçirmiyor çünkü viral değil.
Aynen öyle saçını uzatamiyoruz ,tkafasi çok terledigi an zaten direk öksürük oluyor. Ağladığı zaman bile.
Bizde de ikisi var . Banada sürekli kullansın diyor ozellikle yaz döneminde saat 2 ye kadar burnu akıp hapsuruyor . Yaşam kalitesini çok etkilemediği sürece vermiyorum ben de. Sonuçta ilaç ve vücudu bağımlı hale gelmesini istemiyorum bende sizin gibi.

Aynen öyle saçını uzatamiyoruz ,tkafasi çok terledigi an zaten direk öksürük oluyor. Ağladığı zaman bile.
Bizde de ikisi var . Banada sürekli kullansın diyor ozellikle yaz döneminde saat 2 ye kadar burnu akıp hapsuruyor . Yaşam kalitesini çok etkilemediği sürece vermiyorum ben de. Sonuçta ilaç ve vücudu bağımlı hale gelmesini istemiyorum bende sizin gibi.
Ben bu durumu en aza indirgemek adına kokulu her üründen uzak duruyorum.
Yumuşatıcı vs kullanmam, çamaşırları 2 kez durularım, evde kurutma makinesi kullanıyorum.
Çocuklar evdeyken temizlik yapılmaz, şampuanları temiz içeriktir, canlı çiçek bulundurmam, parfüm vb ürünleri asla evde sıkmayız, hatta çocuklarsız aktivitede kullanıyoruz parfümü öyle diyeyim.

O öksürükten gerçekten bıktım, çocuk 2 dk koridorda koşuyor köh köh, bu havada dışarıda 3 nefes alsa köh köh, yaz günü soğuk bir şey yese köh köh, parka gidiyor yine aynı, ağlamasın diye mecbur şımartıldı çünkü ağlamayla boğuluyor çocuk, her durumda var ve özellikle mevsim geçişlerinde 1 aydan uzun sürüyor.
Kbb de detaylı baktırdım acaba geniz eti vs var ve o da ayrıca mı tetikliyor diye, temiz çıktı.

Ben bal, zencefil ve karabiber karışımını çay yapıp içine katıyorum, bir faydası oluyor mu bilemiyorum ama bu alerjik bünyeli çocuklarda öksürük gerçekten çok sinir bozucu, sizi çok iyi anlıyorum.

Oğlum Bu yıl anaokuluna başladı ve okul başladığı günden beri öksürük bi türlü bitmedi. 4-5 kere antibiyotik kullandık antibiyotik bitince tekrar başlıyor. Bir kaç kere de ateşlendi. Okuldan alsam mı diye düşünüyorum. Bu hafta okullar tatil evdeyiz hiç bir sıkıntı yok.

Bizde de aynı bir ayda üç kutu antibiyotik şurup kullandık hafifliyor ama geçmiyor öksürük geniz akıntısı..
Alerjisine baktınız mi? Benim kizim da hep boşa antibiyotik kullandı. Meger alerjikmis..

Geçmiş olsun öksürük çocuklarda maalesef sıkıntı oluyor.
Geçen gün nette gördğm hemen uyguladım bunu.
Cevizin iç zarı varya onu 1 çay bardağı suyun içine 10 tane kadar atın kaynatın 2-3 dakika kaynaması yetiyor ılınınca içirin.
İçinede isterseniz bal yada pekmez katın,kesinlikle deneyin bunu bende faranjit var sigarada içiyorum,ilk içtiğimde bile hemen fark etti.Tadıda güzel su gibi içiliyor.

create_img.php
Harikasın keleş abla,hemen ekran resmi aliyorum,dünya kadar ceviz kırdım,ne bileyim bilsem atmazdim:/
Bundan sonra ayırıp saklarım artık

Harikasın keleş abla,hemen ekran resmi aliyorum,dünya kadar ceviz kırdım,ne bileyim bilsem atmazdim:/
Bundan sonra ayırıp saklarım artık
Rca ederim ben faydasını gördüm sigarada kullanıyorum,özellile gece çok oluyordu öksürük olayı epey bie azalttı.
Şimda daha rahatım.
Nette çok var bir bayan var ondan bulmuştum tarifi,bir kaç tanae daha var denemek lazım.

Tarifi bu olan cevizli..

7 yaşında ki oğlumun öksürüğü yaklaşık 1 aydır sürüyor. Doktor antibiyotik verdi ,o ara azaldı . Antibiyotik bitince 3 gün sonra daha şiddetli olarak geri döndü. Artık bitkisel ne yapabilirim diye düşünmeye başladım . Var mı bir tavsiyeniz

Bu arada güncelleme yapayım . Öğlen 12 gibi evde bulunan Arif.. marka sarımsak yağı ve biberiye yağını ayağının altına sürüp çorap ve patik giydirdim. Mucizevi bir biçimde öksürüğü iki saatte bire düşürdü .😊 Normal de en az 5dakika da bir oksuruyordu
Keçi boynuzu pekmezi zerdeçal zencefil tarçın karabiber limon zeytinyağı karışımı yap her gün bir kaşık ver 👍 geçmiş olsun

Rca ederim ben faydasını gördüm sigarada kullanıyorum,özellile gece çok oluyordu öksürük olayı epey bie azalttı.
Şimda daha rahatım.
Nette çok var bir bayan var ondan bulmuştum tarifi,bir kaç tanae daha var denemek lazım.

Tarifi bu olan cevizli..

Teşekkür ederim,bazen gerçekten aylarca gecmiyor, deneyecegim gerekince💖

Şimda daha rahatım.

Tarifi bu olan cevizli..

Ben denedim ceviz zarını ama balgamlı öksürük olduğu için sanırım faydası olmadı. Size haber verecektim 😊

Ben denedim ceviz zarını ama balgamlı öksürük olduğu için sanırım faydası olmadı. Size haber verecektim 😊
Balgam için keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor onu denedinizmi hiç.
Yukardaki linkte balgam için diyor bir bakın isterseniz,çok geçmiş olsun oğlunuzada.

Teşekkür ederim 😊 evet iciriyorum.kecoboynuzu pekmezi ama düzenli değildi bazen unutuyoruz,düzenli vereyim sağolun 💗
Balgam için keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor onu denedinizmi hiç.
Yukardaki linkte balgam için diyor bir bakın isterseniz,çok geçmiş olsun oğlunuzada.

Back