- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.836
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Evcil hayvanlarla bir araya gelmedi hiç. Alerjik bir çocuk normal de bahar aylarında alerjik riniti artıyor . Bende düşünüyorum acaba ondan mı öksürük oldu diyeeve yeni alınan yada sık görüştügünüz birilerinde evcil hayvan varmı , ona alerjisi olabilir ,
kızımda öyle olmuştu bilgisiz drlar yüzünden kaç ay antibiyotık içmişti kızım ,
Bir arkadaşım daha tavsiye etti. Dün keçi boynuzu pekmezi iciridim ,bal karabiber limon karışımı icirdim..bir de bunu alalım olmadiBende içiyorum onu oda güzel oluyor faydalı üstelik.
Mutlaka deneyin onuda bende içiyorum.
Benim oğlum hiç öksürmedi abla ben bilmiyorumBize geldi ilk başta ağızda buruk bir tat bırakıyor ama sonra geçiyor faydasını gördüm onunda.
Ceviz içi zarını mutlka içir oğluna inan hemen fark ediyor öksürüğünde.
Ceviz içi zarınıda mutlaka kaynatın içirin çok faydası oluyor onunda yukarıda fotosunuda koydum.Bir arkadaşım daha tavsiye etti. Dün keçi boynuzu pekmezi iciridim ,bal karabiber limon karışımı icirdim..bir de bunu alalım olmadi
Bunu hep öksürük için tavsiye ediyorlarda ondan.Benim oğlum hiç öksürmedi abla ben bilmiyorumbağışıklık için almak istiyorum
Evde ceviz var ,ayıklayıp deneyim. Birlikte kaynayacaklar değil mi . SagolunCeviz içi zarınıda mutlaka kaynatın içirin çok faydası oluyor onunda yukarıda fotosunuda koydum.
Bunu hep öksürük için tavsiye ediyorlarda ondan.
Deneyin ben faydasını gördüm alerjim var hatta,eşim bile fark etti yaniEvde ceviz var ,ayıklayıp deneyim. Birlikte kaynayacaklar değil mi . Sagolun
Çok teşekkür ederim, tabi yazarimDeneyin ben faydasını gördüm alerjim var hatta,eşim bile fark etti yani
1 su bardağı suyun içine bir kaç tane atın kaynamaya başlayınca 2-3 dakika daha kaynasın ılınsın içirin günde 2 kere filan oda.
Sonrasında sonuçu yazarmısınız rica etsem.
Rica ederim merakla bekliyorum sonucu..Çok teşekkür ederim, tabi yazarim
Tekrar muayene olmanızı ve ciğer görüntüsü aldırmanızı tavsiye ederim.Geçen hafta doktora gittik ,ciğer temiz dedi. Geniz akıntısı için antibiyotik verdi. Antibiyotik bitince yeniden başladı.
Tesekkur ederim. Siz de ateş oluyor muydu. Bizimkinde ateş yok. Alerjik riniti olan bir çocuk.Tekrar muayene olmanızı ve ciğer görüntüsü aldırmanızı tavsiye ederim.
Çevremdeki inanın birçok çocuk aynı süreci yaşadı benim oğlum da dahil, diğer çocukların hepsi 2 3 şişe antibiyotik bitirdi, birçok doktor gördü hepsi bir şey yok önlem dedi antibiyotik dayadı ama en son çare başka bir doktor görüntüde zatürreye kadar ilerlemiş bir bronşitle karşılaştılar.
Benim oğlum ise antibiyotik kullandı ve öksürüğü bitti, sonra başka hastalıklar oldu yeniden ama öksürükle alakalı ilerleme olmadı, onun temiz çıktı.
Eğer ki alerjik bir çocuk değilse bu kadar uzun süren ve antibiyotikle geçmeyen öksürükte görüntü alınması lazım, alerji reflü vb temelli ise zaten ilaçları farklı ama sebebi mutlaa bulunmalı.
Çok geçmiş olsun.
Alerji şurubu var evde kullandığı allerset. Onu icirmedim hiç bu dönemde. Geçmez ise onu da icireyim sagolunbenim oğlum küçükken 6 ay kadar süren bir kuru öksürük olmuştu, biz de neler denedik geçmedi, en sonunda alerjik öksürük olduğu ortaya çıktı ve basit bir alerji şurubuyla hemen geçti, tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok ama uzun sürdüğünü söylediğiniz için yazmak istedim.
Geçmiş olsun canım poyrazda çok hastalandı bronşit oldu doktor bitkisel öksürük surupu verdi bir bak istersen bisolnatur iyi geldi bize balgamlı kuru öksürüğü vardı7 yaşında ki oğlumun öksürüğü yaklaşık 1 aydır sürüyor. Doktor antibiyotik verdi ,o ara azaldı . Antibiyotik bitince 3 gün sonra daha şiddetli olarak geri döndü. Artık bitkisel ne yapabilirim diye düşünmeye başladım . Var mı bir tavsiyeniz
Bu arada güncelleme yapayım . Öğlen 12 gibi evde bulunan Arif.. marka sarımsak yağı ve biberiye yağını ayağının altına sürüp çorap ve patik giydirdim. Mucizevi bir biçimde öksürüğü iki saatte bire düşürdü .Normal de en az 5dakika da bir oksuruyordu
Sagol canım size de geçmiş olsun. Prospan var bizde de bitkisel şurup. Pek bir etkisi olmadı bize. Bir bakayım bisolnatura daGeçmiş olsun canım poyrazda çok hastalandı bronşit oldu doktor bitkisel öksürük surupu verdi bir bak istersen bisolnatur iyi geldi bize balgamlı kuru öksürüğü vardı
Ayy yok icirmem ıhlamur vb gibi bilindik şeyler harici .Bu arada kantaron yaginin icimi cok sakincalidir halusilasyona kdr goturur ben cilt problemleri icin kullaniyorum ama icmek faydadan cok zarar getirir aman aman
Çok şaşırtıcı. Nane limon gibi birşey sanırım .Ben alti ay oksurdum, en son donem ne uyku ne 1 dk durabiliyordum. Ne doktorlar ne antibiyotikler alerji ilaclari artik kendi haline birakmistim
En son otobuste boguluyordum
Muavin ben gripken birsey iciyorum sizede vereyimmi dedi ama su fln icirmeye calisiyorlar nefesim kesiliyor. Aktarlarda satilan bir tur nane limonmus iceceklerin yaninda veriliyormus Allah bin kere razi olsun 10 seneden fazla oldu duacisiyim.
Bana o zmn 7 8 tane verdi ve benim oksurugum 2 3 gun icinde kesildi. Sonra tesaduf eseri buldum 10 yildir cok insana tavsiye ettim gercekten iyi geldi. Mentollu oralet gibi yapilan cesitli markalarda denedigim artik marketlerde bulunan toz nane limon. Bu kdr basitmis meger bana cok iyi gelmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?