- 28 Mart 2018
- 5.196
- 12.595
- 248
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Çünkü ise yaramıyor ondan.Bizde de aynı bir ayda üç kutu antibiyotik şurup kullandık hafifliyor ama geçmiyor öksürük geniz akıntısı..
Cocok doktoru bu senenin hastalığında öksürük uzun sürüyor dedi çocuk doktoru ,Bizde de aynı bir ayda üç kutu antibiyotik şurup kullandık hafifliyor ama geçmiyor öksürük geniz akıntısı..
Bizim tek öksürük değil sıkıntımız Kulaklarında boğazında enfeksiyonda çıkıyor evde üç gün ateşini takip ediyorum dusuremiyince mecbur gidiyoruz doktorumuza da güveniyorum sürekli antibiyotik yazan bir doktor değil kendi oğlumda aynı bu durumda bu sene bütün çocuklar bu şekilde diyor..Çünkü ise yaramıyor ondan.
Evet bende ayni şeyi dusundum. Aile hekimine gitmiştim çocuk doktoru antibiyotik yazmıyor iyilesemiyor diye. Antibiyotik de işe yaramadı. O an hafifletiyor ama bittikten sonra tekrar başlıyorÇünkü ise yaramıyor ondan.
Çok geçmiş olsun7 yaşında ki oğlumun öksürüğü yaklaşık 1 aydır sürüyor. Doktor antibiyotik verdi ,o ara azaldı . Antibiyotik bitince 3 gün sonra daha şiddetli olarak geri döndü. Artık bitkisel ne yapabilirim diye düşünmeye başladım . Var mı bir tavsiyeniz
Günlük otu .. net yani.7 yaşında ki oğlumun öksürüğü yaklaşık 1 aydır sürüyor. Doktor antibiyotik verdi ,o ara azaldı . Antibiyotik bitince 3 gün sonra daha şiddetli olarak geri döndü. Artık bitkisel ne yapabilirim diye düşünmeye başladım . Var mı bir tavsiyeniz
Bende anlayamadım gerçekten bu seneki hastalıklar çok farklı çocuk kreşe başladığından beri hasta ilaç kullanıyoruz yine hasta kullanmıyoruz daha beter oluyor..Evet bende ayni şeyi dusundum. Aile hekimine gitmiştim çocuk doktoru antibiyotik yazmıyor iyilesemiyor diye. Antibiyotik de işe yaramadı. O an hafifletiyor ama bittikten sonra tekrar başlıyor
Evet malesef. Şurup olarak kullandık. Antibiyotik bitene kadar evde kalıyordu iyileşip okula gönderiyorum ilk gün iyi ikinci gün hafif öksürük üçüncü gün ateşlenme ve öksürük oluyor. Sürekli böyle. Umca damla verdi bağışıklık için ama bitiremedik içmek istemiyor. Zorlaya zorlaya yarı bile yapamadık. Öyle bitki çayları falan hiç içmiyor.4 5 kere antibiyotik mi? 5 kutu antibiyotiktn mi bahsedyrz? Ben aldım malesf ama öksürük geçmediği halde 3 ayrı doktora götürdüm hiç biri ilaç.dahi vermedi. Öksürük grip hepsi vardı
Geçen hafta doktora gittik ,ciğer temiz dedi. Geniz akıntısı için antibiyotik verdi. Antibiyotik bitince yeniden başladı.Önce ciğerinin temiz olduğundan emin olun sonra bitkisel çözümler bana kalırsa.
Şuan çoğu çocuk aynı şekilde ve zatürre eşiği bronşitle mücadele ediyorlar.
Son günlerde bir ciğer görüntüsü alınmış ve temiz çıkmışsa buradaki önerileri deneyin derim.
Sağolun,dün sırtına zeytin yağ sürdüm. Ayağının altına da.umarim azalmıştır birazAstım hastasıyım öksürük olduğunda aynı akşam göğüs ve sırtıma zeytinyağ sürüp sararım ,ayaklarıma da zeytinyağı içine sarımsak ezip koyarım hep hazırdır,ayağa süreceğim zaman içine zerdeçal da katarım (ayakta bi kaç gün sarı renk kalıyor) ,onu sürerim sabaha geçer .Sarımsak yağ karışımını sakın göğüse sürmeyin yakıyor sadece saf yağ sürün bir de ılık zerdeçallı süt iyi geliyor .Geçmiş olsun .
Bende de durum ayni. Çocuklardan bana geçiyor. Grip gibi başlıyor. Sonra uzun süre geniz akıntısı akabinde öksürük. Uzun da sürüyor dediğiniz gibi. 3 kere böyle ağır grip oldum. Hatta korona testi de yaptırdım.birinde ,negatif ciktiBende anlayamadım gerçekten bu seneki hastalıklar çok farklı çocuk kreşe başladığından beri hasta ilaç kullanıyoruz yine hasta kullanmıyoruz daha beter oluyor..
Ben 1 aydır gribim hayatımda hiç bu kadar ağır hastalanmadim icmedigim ilaç kullanmadığım bitkisel şey kalmadı iyi olamiyorum sürekli tekrarlıyor..
Sagoliun onu denemedikÇok geçmiş olsunçam kozalağı şurubu denediniz mi herkes çok memnun
İnşallah geçee rabbim herkese şifa versinSağolun,dün sırtına zeytin yağ sürdüm. Ayağının altına da.umarim azalmıştır biraz
Bende içiyorum onu oda güzel oluyor faydalı üstelik.Çok geçmiş olsunçam kozalağı şurubu denediniz mi herkes çok memnun
Mutlaka deneyin onuda bende içiyorum.Sagoliun onu denemedik
Bende oğluma almak istiyorum. Sadece öksürük için değil faydalı olduğunu duymuştum . Afiyet şifa olsunBende içiyorum onu oda güzel oluyor faydalı üstelik.
Mutlaka deneyin onuda bende içiyorum.
Bize geldi ilk başta ağızda buruk bir tat bırakıyor ama sonra geçiyor faydasını gördüm onunda.Bende oğluma almak istiyorum. Sadece öksürük için değil faydalı olduğunu duymuştum . Afiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?