How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nöroşirürji oğlumda beyın tümorul

Sakhara

hakuna matata
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
1.157
79
163
bütün konulara baktım bulamadım çocukları beyın kanser ya da tümoru olanlar paylaşalım

Son düzenleme:
alışılması zor bi hastalık ,her şeye dikkat etmen gerek-yedirdiğine ,içirdiğine ,giyidirdiğine,konuşmana bile.ben şu kürü yaptım ve oğluma veriyorum
eşit miktarda
portakal,mandalina,limon alınız ,güzelce yıkayıniz ,çekirdeklerini çıkarın ,ve kabuklu olarak robottan geçiriniz,sonra toprak çömlekte 2-3saat pişirin ve hastanıza verin az bişi pekmez katın tad için .baş ağrılarını hafifletiyo,beyın damarlarını güçlendiriyo

Rabbim acil şifalar versin,ne diyeceğimi bilemedim...

etrafımda duyduğum böyle bir vakaa yok ,hiçte olmasın inşallah..

sizin evladınız kaç yaşında ve nasıl anladınız arkadaşım? tedavi olarak nasıl bir yol izliyorsunuz..mevlam kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş,en kısa zamanda yavrunuz sağlığına kavuşur...siz sabrınızı ve metanetinizi korumaya çalışın..

ALLAH'IM BİZİ EVLATLARIMIZLA SINAMA YARABBİM...(AMİİİİN)

aminnn.ne tedavisi var ne başka bişey.çoğu tanıdığım çocuk melek olup gitti.konuyu okuyanlardan tek isteğim dua .dua edin lütfen hasta çocuklar için ,anneleri güçlü olsun diye dua edin

baş ağrısı ve mide bulantısı ile başladı,ameliyat oldu ,şimdi tekrar büyüme var .işin en kötü tarafı tümorun 2 yerde olması beyincik ve beyin sapında .öyle her gün ölüp dirilip devam ediyoruz

baş ağrısı ve mide bulantısı ile başladı,ameliyat oldu ,şimdi tekrar büyüme var .işin en kötü tarafı tümorun 2 yerde olması beyincik ve beyin sapında .öyle her gün ölüp dirilip devam ediyoruz

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Çocuğunuz kaç yaşında?

rabbim yavrunada sanada sabır ve ferahlık versin arkadaşım..seninde imtihanın buymuş...bu gece yatarken çooook dua edceğim sana ve evladına...
ümidini hiç bir zaman kaybetme,gün doğmadan neler doğar...dualarım seninle ve oğlumla...

dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler.oğlum 10 yaşında adı muhammed can.

dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler.oğlum 10 yaşında adı muhammed can.

Allah yardımcınız olsun. Peki beyin fonksiyonları ve damarlarının güçlenmesi için omega 3 kullandırıyormusunuz omega 3 aynı zamanda antitümoral özelliklere de sahiptir. Norolojik sistem için koenzim ve l-arjinin aminoasiti de çok faydalıdır.

Tümör tedavilerinde ek olarak propolis (son zamanlarda kanser tedavisi üzerine yoğun araştırmalara konu oldu) ayrıca özellikle arı sütü kullanımı ile beyin tümörü tedavisinin uygulanabilirliği ve başarı şansı artıyor. Bu durum klinik çalışmalarla da ispatlanmıştır.

allah size sabır versin anlıyabiliyorum sizi. bizzat ben de yaşadım bunları 2 sene önce. 21 yaşındaydım. allahıma şükürler olsun çok çok iyi bir doktorla karşılaştım önce allhıma sonra ona güvendim. dualarım sizinle rabbim biran evvel şifasını versin

Allahım yavrunuza şifa, size güç kuvvet versin, umudunuzu yitirmeyin, dualarımız sizinle

allahım evladınıza acıl şifalar sıze de güç kuvvet versin canım çok üzüldüm yaa tuylerım dıken dıken oldu

Allah yavrunuca acil sifalar versin....
Sizede guc kuvvet versin....insss biran once atlatirsiniz....

Son düzenleme:
Rabbim şifalar ihsan eylesin... kimseleri böyle imtihana tabi tutmasın.... yardımcınz olsun hz allah doktordan hasta bakıcıya varana kadar hep hayırlı allah korkusu olan işiin ehli insanlarla karşılaştırsın sizi de tüm hastalarıda inşaallah....

Ya Şafi! Muhammed Can'a ve tüm hastalara acil şifalar ver, anneciğine babacığına tüm sevenlerine de güç kuvvet ver. Çabucak sağlığına kavuşup iyileşmesini nasip et, yar ve ve yardımcıları ol İnşaAllah, Efendimiz S.A.V.'ın, mübarek gün ve gecelerinin hürmetine, Ya Rabbim, amin.

Son düzenleme:
bütün konulara baktım bulamadım çocukları beyın kanser ya da tümoru olanlar paylaşalım

merhaba oğlunuz nasıl? Biraz bahseder misiniz? Benim kızımda 6 yaşında beyin tümörü olduğunu öğrendik...çok uzun zorlu günler geirdik ameliyat oldu kızım rabbime bin şükür şanslı olanlardandı...patolo ji raporumuz temiz geldi ek tedavi gerekmedi..şimdi 8.5 yaşında senede 1 kntrolü var hatta bu seneki 10 gün sonra ...allah kimseyi evladıyla sınamasın..rabbim tüm hastalara şafi ismiyle şifa versin..

allah yardımcınız olsun burayı şimdi okudum...sanki eskilere döndüm allahım şifa versin güzel isminin yüzü suyu hurmetine

Back