Haklısınız farklı sorunlara yol açabiliyomuş erken başlamak baskı kurmak bu kadar emek vermişken devam edeyim deneyim sahibi annelerden fikir alayım demiştim hepinize teşekkürler fikirlerinizi paylaştığınız içinkizim 26 aylik oda 24 aydan beri cisini kakasini yapinca soyluyor biz wc ye girince cis kaka diyor ama bunlar egitime baslamak icin yeterli degil sanirim oyuzden ben baslamadim 28 ayda belirtileri alirsam baslamayi dusunuyorum yoksa en rahat 30.ayda ogreniyorlarmis
suan sabaha kadar bir kez cisini yapmis oluyor yani artik bez dolmuyor eskisi gibi
cisini tuvalete yapmak istermisin dedigimde hayir diyor
lazimlik aldim cisi gelince beziyle kiyafetiyle gidip oraya oturup yapiyor
kendisink ne zaman rahat ve hazir hissederse o zaman baslayacagim sizde bu ayda cok zorlamayin olmuyorsa birakin 2 3 ay sonra tekrar baslayin yanlis zamanda baslanan her tuvalet egitimi ogrenmesini biraz daha geciktirirmiş
Tuvalet eğitimi için 2-3 yaş arası kritik dönemdir. Yani çocuk bu eğitim için küçük değil. Ama belki sizin çocuğunuz hazır değildir. Ben oğlum 2 yaşına girdiği zaman tuvalet eğitimini vermek istedim ama tuvaletten korkmadığı halde altına yapıyordu. İlk gün 5-6 defa üst üste altına yapıp kesinlikle çişinin geldiğini söylemediği için henüz vaktinin gelmediğine kanaat getirdim. 2,5 yaşına geldiği zaman tekrar denedim çişini hemen söylemeye başladı. Gece yatarken dahil bez takmadım. İlk üç ay zorlu bir süreç geçirdik. Çünkü çocuğun bu alışkanlığı kazanması vakit alıyor. Yani birkaç ay ara verip tekrar deneyin. Çocuğunuzu zorlamayın kendinizi de zorlamayın. Ayrıca bu birkaç günlük yada birkaç haftalık bir iş değil ama sebat ederseniz başarırsınız. Şuan üç yaşında 6 aydır bez görmüyoruz bende o da çok rahatladık.Hanımlar meraba lütfen konum taşınmasın çok acil bilgisi olanlardan yardım istiyorum 5 gündür tuvalet eğitimi veriyorum oğluma 24 aylık klozete her götürdüğümde çişini yapıyo asla korkmuyo fln ama bi Türlü çişinin geldiğini söylemiyo altına kaçırıuo ama yine götürdüğümde tekrar yapıyo neyi yanlış yapıyorum canım çıktı çamaşırla uğraşmaktan lütfen deneyimli anneler yazsın
MerhabaHanımlar meraba lütfen konum taşınmasın çok acil bilgisi olanlardan yardım istiyorum 5 gündür tuvalet eğitimi veriyorum oğluma 24 aylık klozete her götürdüğümde çişini yapıyo asla korkmuyo fln ama bi Türlü çişinin geldiğini söylemiyo altına kaçırıuo ama yine götürdüğümde tekrar yapıyo neyi yanlış yapıyorum canım çıktı çamaşırla uğraşmaktan lütfen deneyimli anneler yazsın
havalar çok soğuk yaza yapsadın keşke halılarını toplardın filanHanımlar meraba lütfen konum taşınmasın çok acil bilgisi olanlardan yardım istiyorum 5 gündür tuvalet eğitimi veriyorum oğluma 24 aylık klozete her götürdüğümde çişini yapıyo asla korkmuyo fln ama bi Türlü çişinin geldiğini söylemiyo altına kaçırıuo ama yine götürdüğümde tekrar yapıyo neyi yanlış yapıyorum canım çıktı çamaşırla uğraşmaktan lütfen deneyimli anneler yazsın
Hanımlar meraba lütfen konum taşınmasın çok acil bilgisi olanlardan yardım istiyorum 5 gündür tuvalet eğitimi veriyorum oğluma 24 aylık klozete her götürdüğümde çişini yapıyo asla korkmuyo fln ama bi Türlü çişinin geldiğini söylemiyo altına kaçırıuo ama yine götürdüğümde tekrar yapıyo neyi yanlış yapıyorum canım çıktı çamaşırla uğraşmaktan lütfen deneyimli anneler yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?