kizlar 23 aylik bir oglum var daha once yemek yémemesiyle alakali bir konu acmistim zaten bilmem bu tekrar gibi mi olur ama bu seferki sorum daha farkli
pekmezdi balik yagiydi falan derken tam bir istah acilmasi olmasada iste cizgi filmle sevdigi oyuncaklarla falan birazda olsa biseyler iyiyo ama gelgelelim kuru seyler varsa yoksa makarna, pilav bide yogurt hergün hergün ben pisirmekten biktim o yemekten bikmadi
öglenleri mutlaka bi corba cesidi yapiyorum zar zor bi kac kasik iyiyo ama ben aksmalari kendimize yaptigim yemeklerden yesin istiyorum sebzesi,eti falan sanki eksik esleniyo vitamin alamiyo
ama o yaptigim sulu yemegi tatmiyo bue denese begenmedi derim ama resmen görünce hayir diyo ve agzina sürmüyo.salcali yeme nedir daha bilmez sebze nedir henuz tanismadi
baska cocuklari görüyorum resmen uzuluyorum ellerinde biseyler alip kemiriyolar ne guzel benim odlum havucu alip agzinde rendeler bi guzel sonra oldugu gibi cikartir
ne yapacagimi sasirdim hic biseyi fazla gelmiyo ama su yemek yemeye oturunce resmen sinirden aglamak istiyorum
bana bi oneriniz varmi nasil alistirabilirim sulu yemeklere yada pilavin makarnanin degisik cesitlerini söyleyin en azindan![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)