oğluma salıncak çarptı. Doktor varsa yardım!!!

Çok geçmiş olsun görmediye döner inşallah

Onun basit bir manevrasi var kulak burun boğaz doktoruna gidin. Başını hareket ettirdikce baş dönmesi ve gözlerde kayma olur. Kusma olayını hatırlamıyorum. İstanbulda kozyataginda medient adında bir kkb hastanesi var . Eşime orada manevrayi yaptılar.

istanbulda değilim. devlete randevu aldım 5 ine. şu an yok doktorlar.

tomoğrafi istedikleri için iyice tedirgen olduk. tomoğrafiye hoş bakmadık ama el mecbur.

istanbulda değilim. devlete randevu aldım 5 ine. şu an yok doktorlar.
Manevranin adı epley manevrasi. Normalde tek seferde kesiliyor baş dönmesi ama sonrasında yine kristallerin çıkma ihtimali var. Eşim o manevrayi YouTube dan izleyip bir kaç sefer evde kendi yaptı. Sonra geçti. Ama şöyle söyleyeyim sabah baş dönmesi ile uyandı. Biz öğlen doktora gittik. Yani 3-4 saat onun için çok zor geçti. Sen bayram sonuna kadar nasıl dayanacsksin. Özelde falan kkb uzmanı bulursan öncesinde götür bence.

baktım çoğu yok .olanlarda dolu. acile gitsem yönlendirirler mi acaba?

Ne durumda evladınız? Umarım daha iyidir. Merak ediyoruz biz de burda, güzel haberlerinizden mahrum etmeyin bizi olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…