• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma salıncak çarptı. Doktor varsa yardım!!!

Beyninde kanama falan olsaydı tomografifldw çıkardı en başından. 2 yaşındaki çocuk için çok fazla çekmiş üst üstte. Denge problemi kulak düşündürebilir bağlantılolar çünkü. Enfeksiyon olsa kan sonuçlarında belli olurdu zaten.

Mecbur kaldik yoksa üst üste tomografi bizimde hosumuza gitmedi. Çocukta durmak istemedi sevdiği çocuk sarkilari ile oyaladik. Kan tahlilleri de temiz cikti.

Şöyle anlatayım önceleri ayda 1-2 defa 3-5 saniyelik baş dönmeleri ile başladı. Yaz dönemine denk geldiği için açıkçası ben tansiyonum düşüyor diye düşündüm önceleri.

Sonra bir sabah uyandım ki aman allahım. Bütün dünya ve ben döndükçe dönüyoruz. Sanki ölüm gibi bir şey oluyor ama kimse ölmüyor. Hayatım boyunca böyle kötü ve çaresiz hissetmedim kendimi diyebilirim. yatağımdan kalkıp camı açmak için pencereye kadar gidemedim düşünün. Öyle vahim öyle bir acziyet.

O gün 3-4 saat bu böyle sürdü. Ertesi günlerde kafamda hep bi sersemlik ve kulak çınlaması var. Dedim bu böyle olmayacak hemen bir nöroloji uzmanına gittim. Mr ve kan tahlili yapıldı her şey temiz ve normal. Bir de bana demezler mi strestendir o stresten :/ te allam. Bir de mide bulantısı ve baş dönmesi için ilaç verdiler sağolsunlar ama nafile geçmiyor.

Sonra tamamen kendi çabam ve araştırmalarım ile benzer durumu yaşayan hastaların internetteki yorumlarını okudum ve soluğu doğruca kbb doktorunda buldum. Yatırdı sağa sola çevirdi ve evet doğru tahmin hastalığım vertigoymuş ve kulağımdaki kristaller yerinden oynamış. Manevra hareketleriyle kristalleri yerine oturttu sonra da 2 saat boyunca mumya gibi kafamı oynatmadan hastanede bekletti. o gün bugündür 2-3 saniyelik baş dönmesi dışında atak yaşamadım. İşin vahim kısmı bu hastalığı her doktor bilmiyor :/

Kuzeninize de çok geçmiş olsun.
İşin trajikomik tarafı doktorun yönlendirememesi. Bir de KBB git dememesi.

tanıdığınız bir kbb uzmanı yok mu? ya da eş dost başka birinin tanıdığı? evine götürseniz sonuçta o manevralar evde de yapılabilir hastane ortamı şart değil
ben de kısa süreli yaşamıştım bu durumu
çok çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun. 3 gün geçmiş aradan bişey olsa Allah korusun zaten şimdiye illa belli olurdu.
Yemek yemesi uyumasi diğer şeyler gayet normal. Sevdigi cocuk sarkilarini bile beraber soyluyoruz.Kusmasi da geçti bugün. Yürürken sikinti oluyor sadece. O da geçer inşallah. Allah beterinden korusun. 1 cm yukarisi gözüne gelirdi. Yada beyin kanaması. Düşünmek bile istemiyorum.

tanıdığınız bir kbb uzmanı yok mu? ya da eş dost başka birinin tanıdığı? evine götürseniz sonuçta o manevralar evde de yapılabilir hastane ortamı şart değil
ben de kısa süreli yaşamıştım bu durumu
çok çok geçmiş olsun.
Annemin kuzeni var ama yakin değiliz ulasamam. Bayramda görünce sorarim dedi bakalim

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Kulak kristali oynaması böyle belirti veriyor evet , en basiti oğlum midem bulanıyor deyip durdu meğer kulak iltihabındanmış.
Zamanla düzeliyor diye biliyorum.

Bayram tatili gectikten sonra bir kbb uzmanina gorunun vertigo olabilir. Beyinde bir sıkıntı olsa simdiye kadar kendini belli ederdi ayrica bt lerde de cikardi. Cocugu surekli radyasyona maruz birakmayin. Cok gecmis olsun.

Back