oğluma salıncak çarptı. Doktor varsa yardım!!!

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Dilerim ciddi bir sorun yoktur.
Böyle düşme,çarpma vb durumlarda gözetim altında tutuyorlar diye biliyorum. 1-1.5 sene evvel kızım yüksek kaydıraktan popo üstü düştü,ağladı baya acil hastaneye götürdüm,röntgen çekildi,kanda değerlerine bakıldı ve ben saat 11 gibi gitmiştim 5e kadar belli aralıklarla tahlil yapıldı,6 gibi çıktık hastaneden ki kusma vb belirtiler yoktu,gayet iyiydi beklerken durumu.
Siz kusma ,göz kayması diyorsunuz,eve gönderilmeniz tuhaf geldi bana. Bu çocuk bu olaydan beri kusuyorsa bir sebebi olmalı ve araştırilmalı diye düşünüyorum.
Başka bir doktora daha götürün derim.

Son düzenleme:
teşekkür ederim. şu an en iyi ihtimal onu görüyoruz. kaç gündür moralimiz çok bozuk.

Bence acile gitmeyin randevu alip uzman doktora götürün. Gecmis olsun cok cok. Insallah önemli bir sey degildir

Ek : mümkünsen baska bir hastaneye götürün hemen simdi. Yorumlarda okudum ki cok yogru gözetim altimda olsa iciniz rahat edecek

Serum yedi 2 3 saat durduk hastanede ilk gün. Tomografi ve röntgen çekildi. Kan alıp tahlil yapacaklardı. Kan gelmedi tüpe. Sonra hemşire dr a danıştı gerek yok demiş.

Öyle büyük bir şehirde yaşamıyorum. çoğu bayram tatilinde. Olanlarda baktım dolmuş.

Beyinde bi sorun olsa şimdiye anlaşılırdı diye düşünüyorum ama kulaklarını gœsterin derim denge kulakla alakalı genelde geçmiş olsun

Uzman dr a da götürdüm sadece acile değil. 3 defa acile.2 defa beyin cerrahisine 1 defa da çocuk hastalıklarına.

Serum yedi 2 3 saat durduk hastanede ilk gün. Tomografi ve röntgen çekildi. Kan alıp tahlil yapacaklardı. Kan gelmedi tüpe. Sonra hemşire dr a danıştı gerek yok demiş.
Anladım. Bilemedim yinede doktor değilim ama ,kusuyor,sendeliyor ,göz kayması oldu dediniz ya,ondan gözetim altında tutulup sebebi araştırmalıydı diye düşündüm kendi yaşadıklarımızdan hareketle .
Sonuçta bunlar düşme durumlarında korkutan belirtiler,hastaneye ilk gidildiğinde sorulan sorular oluyor genelde. Uyutmayın derler hatta. Ben o gün uyutmamak için kırk takla attım ki bu belirtiler yoktu,ağrısı bile geçti hemen,ona rağmen. 3 gündür ne kadar zor zamanlar geçirdiniz kimbilir,ne kaygılar taşıyorsunuz,keşke olabilecek tüm ihtimaller araştırilsaydıda yavrunuzda sizde perişan olmasaydınız. Tekrar geçmiş olsun.

Kahroluyorum yavrumu öyle gördükçe. Keşke onun değil benim başıma gelseydi.

Kahroluyorum yavrumu öyle gördükçe. Keşke onun değil benim başıma gelseydi.
Ya anlıyorum ama öyle demeyin. Rabbim korumuş yinede. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Kafasına çarpabilirdi. Ayrıca belkide çok basit birşey çıkacak altından,zaten tomografide sorun çıkmamış. Arkadaşlarında söylediği gibi kulakla alakalı birşey olması muhtemel. Belki enfeksiyon kaynaklı birşey bile olabilir,kan tahlili yapılamamış.
Siz sakin olun,ekstra dikkat edin doktora götürene kadar,yeterli olacaktır.
Dilerim en kısa zamanda toparlanır yavrunuz. Bizede haber verin gelişmeleri olur mu?

Hastanede tanıdığım tanımadığım herkes beni teselli ediyor
Tahlil yapıldı çocuk hastalıklarında enfeksiyon çıkmadı. acilde ilk gün yapılmadı tahlil.

Son düzenleme:
Cnm sana faydası olur mu bılmıyrm ama bende bıseyler yazmak istiyorum
Eşim kafasınınsert bir şekilde duvaa çarpma sonucunda krıstallerı oynamış. Ara ara nüksediyor
Bunun için ani bir şekilde hareket etmemesi gerekiyor. Yatagın sol tarafında yatıyor. Soldan kalkıyor. Sagdan kalkarsa başı dönüyor. Yastıgı yuksek eger alçak yastıkta yatarsa yıne sabah başı dönuyor. Başı döndugunde yatagın alt tarafına uzanıp başını asagı sarkıtıp yavasca saga sola oynatıyor
Onun verdıgı mıde bulantısı cok kotu dıyor
Doktor egzersız ıle krıstallerı oturtuyor yerıne. Su asama da kafasını anı hareket ettırmemesını saglamak uygun olacaktır, 2yasında cocugu zaptetmek zor bılıyrm
Tekrar gecmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…