oğluma salıncak çarptı. Doktor varsa yardım!!!

beyin cerrahisi hiç bir şey demedi. yürürkende sendeleyip yürüdüğünü ve başını döndüğünü gördü halbuki. 70 yaşındaki teyze söyledi kristallerden kaynaklanıyor olabileceğini.
İşte tomografiye bakıp birşey Yok demiş allah korusun beyinde kanama falan çok daha ciddi sonuçlar çıkabilirdi. Daha fazla tomografi çektirmeyin üst üste maruz kalmış bol bol yoğurt ayran vs tüketsin vücuttan radyasyonu atmaya yardımcı olur. Bence kulakta sıkıntı elini sürekli Oraya götürüyor mu gözlemleyin Bu durum ağrı veya çınlamasın varlığına işaret olabilir çok geçmiş olsun valla ben de çok üzüldüm durumdan bize de haber verin

daha 3 kez önce götürdüm anlamadılar.

KBBye mi?

Küçük yaşlarda çok şüphelenmiyorlar.

Ben 7.sınıftan beri vertigom var. Hiç bir doktor anlamamıştı. Daha doğrusu eskiden beri varmış teşhis 7.sınıfta iken koymuşlardı.

Sizinki düşmeye bağlı olduğu için daha farklı da olabilir elbette. İyi bir uzman sizi doğru polikliniğe de yönlendirecektir.

O yaştaki çocuğu sabitlemek pek mümkün değil ama yatakta düz bir şekilde yatmasını özellikle boynunu sağlam tutmasını sağlayın.

Bir de sorun yatarken bir anda yataktan, ucaktan vs.. Düşer gibi oluyor mu?

Şöyle anlatayım önceleri ayda 1-2 defa 3-5 saniyelik baş dönmeleri ile başladı. Yaz dönemine denk geldiği için açıkçası ben tansiyonum düşüyor diye düşündüm önceleri.

Sonra bir sabah uyandım ki aman allahım. Bütün dünya ve ben döndükçe dönüyoruz. Sanki ölüm gibi bir şey oluyor ama kimse ölmüyor. Hayatım boyunca böyle kötü ve çaresiz hissetmedim kendimi diyebilirim. yatağımdan kalkıp camı açmak için pencereye kadar gidemedim düşünün. Öyle vahim öyle bir acziyet.

O gün 3-4 saat bu böyle sürdü. Ertesi günlerde kafamda hep bi sersemlik ve kulak çınlaması var. Dedim bu böyle olmayacak hemen bir nöroloji uzmanına gittim. Mr ve kan tahlili yapıldı her şey temiz ve normal. Bir de bana demezler mi strestendir o stresten :/ te allam. Bir de mide bulantısı ve baş dönmesi için ilaç verdiler sağolsunlar ama nafile geçmiyor.

Sonra tamamen kendi çabam ve araştırmalarım ile benzer durumu yaşayan hastaların internetteki yorumlarını okudum ve soluğu doğruca kbb doktorunda buldum. Yatırdı sağa sola çevirdi ve evet doğru tahmin hastalığım vertigoymuş ve kulağımdaki kristaller yerinden oynamış. Manevra hareketleriyle kristalleri yerine oturttu sonra da 2 saat boyunca mumya gibi kafamı oynatmadan hastanede bekletti. o gün bugündür 2-3 saniyelik baş dönmesi dışında atak yaşamadım. İşin vahim kısmı bu hastalığı her doktor bilmiyor :/

Kuzeninize de çok geçmiş olsun.

acildekiler, çocukk hastalıkları, beyin cerrahisi hiç biri bu yönde bir şey demedi. KBB ye gitmedik hiç.

teşekkür ederim. tomoğrafilerin cd lerini aldık. elini götürmüyor kulağına hiç. gözlemliyorum sürekli.

Cok cok gecmis olsun. Bir anne olarak yasadiginiz panigi dusunmek bile istemiyorum ama bu doktorlarin yaptigi resmen zalimlik. Ikinci ve ucuncu kez gittiginizde doktor bir onceki cekilen tomografiden haberdarmiydi? Iki yasindaki cocuga uc kere bt cekilmesi ne kadar dogru ne kadar etik olabilirki. Turkiyedeki doktorlarin en ufak birseyde tomografiye yonelmelerine anlam veremiyorum dogrusu. Herseferinde bt cekeceklerine keske bir sure musahede altina alsalardi.

oğlunuz kendi kendine kalkmaya çalışırken hiç düştü mü dikkat ettiniz mi?

tabiki haberdarlardı. ilk tomoğrafide kanama varsa görünmeyebilir 2. - 3. tomoğrafilerde mutlaka görünür dediler. doktor bizden daha iyi bilir diye dediğini yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…