- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi akrepburcu
-
daha 3 kez önce götürdüm anlamadılar acildekiler.Kulak ile ilgili olabilir.
Bayram tatili aciller tıklım tıklımdır.
Bayram biter bitmez iyi KBB uzmanına götürmenizi tavsiye ederim.
İşte tomografiye bakıp birşey Yok demiş allah korusun beyinde kanama falan çok daha ciddi sonuçlar çıkabilirdi. Daha fazla tomografi çektirmeyin üst üste maruz kalmış bol bol yoğurt ayran vs tüketsin vücuttan radyasyonu atmaya yardımcı olur. Bence kulakta sıkıntı elini sürekli Oraya götürüyor mu gözlemleyin Bu durum ağrı veya çınlamasın varlığına işaret olabilir çok geçmiş olsun valla ben de çok üzüldüm durumdan bize de haber verinbeyin cerrahisi hiç bir şey demedi. yürürkende sendeleyip yürüdüğünü ve başını döndüğünü gördü halbuki. 70 yaşındaki teyze söyledi kristallerden kaynaklanıyor olabileceğini.
daha 3 kez önce götürdüm anlamadılar.
Şöyle anlatayım önceleri ayda 1-2 defa 3-5 saniyelik baş dönmeleri ile başladı. Yaz dönemine denk geldiği için açıkçası ben tansiyonum düşüyor diye düşündüm önceleri.Geçmiş olsun sizin hemen geçti mi? Benim yakınımda oldu 3 ay kadar yattı evde egzersiz yaptı şimdi iyi ama baş dönmesi ara ara tekrarlıyor özellikle stres durumunda. Onun doğumdan sonra olmuştu çocuğu filan da emziremedi
acildekiler, çocukk hastalıkları, beyin cerrahisi hiç biri bu yönde bir şey demedi. KBB ye gitmedik hiç.KBBye mi?
Küçük yaşlarda çok şüphelenmiyorlar.
Ben 7.sınıftan beri vertigom var. Hiç bir doktor anlamamıştı. Daha doğrusu eskiden beri varmış teşhis 7.sınıfta iken koymuşlardı.
Sizinki düşmeye bağlı olduğu için daha farklı da olabilir elbette. İyi bir uzman sizi doğru polikliniğe de yönlendirecektir.
O yaştaki çocuğu sabitlemek pek mümkün değil ama yatakta düz bir şekilde yatmasını özellikle boynunu sağlam tutmasını sağlayın.
Bir de sorun yatarken bir anda yataktan, ucaktan vs.. Düşer gibi oluyor mu?
çocuk doktoru anlamadı.Çok geçmiş olsun ,bazı özellerde belli saate kadar çocuk doktoru oluyor onları bir araştırın birde yeniden röntgen ya da tomografi cekilecekse kursun koruyucu talep edin yazık çok küçük daha
çocuk doktoru anlamadı.
teşekkür ederim. tomoğrafilerin cd lerini aldık. elini götürmüyor kulağına hiç. gözlemliyorum sürekli.İşte tomografiye bakıp birşey Yok demiş allah korusun beyinde kanama falan çok daha ciddi sonuçlar çıkabilirdi. Daha fazla tomografi çektirmeyin üst üste maruz kalmış bol bol yoğurt ayran vs tüketsin vücuttan radyasyonu atmaya yardımcı olur. Bence kulakta sıkıntı elini sürekli Oraya götürüyor mu gözlemleyin Bu durum ağrı veya çınlamasın varlığına işaret olabilir çok geçmiş olsun valla ben de çok üzüldüm durumdan bize de haber verin
evet fakülteye bakacağım. umarım orada bulabilirim.Çocuk nöroloji ya da çocuk kbb sanırım bulunmaz şimdi anca bayram sonrası ama fakülte varsa birde oraya götürün
malesef şimdi baktım fakültede tatil görünüyor 5 ine kadar.Çocuk nöroloji ya da çocuk kbb sanırım bulunmaz şimdi anca bayram sonrası ama fakülte varsa birde oraya götürün
malesef şimdi baktım fakültede tatil görünüyor 5 ine kadar.
tamam.Bizi bilgilendirin muhakak olurmu???
Takipte kalıcam sizi
inşallah. tam yüreyemiyor başı dönüyor hemen. tutuyorum. böyle giderse bugünde kusar.Hay Allah ,inşallah o zamana kadar bir daha kusmaz Allah yardımcın olsun
tabiki haberdarlardı. ilk tomoğrafide kanama varsa görünmeyebilir 2. - 3. tomoğrafilerde mutlaka görünür dediler. doktor bizden daha iyi bilir diye dediğini yaptık.Cok cok gecmis olsun. Bir anne olarak yasadiginiz panigi dusunmek bile istemiyorum ama bu doktorlarin yaptigi resmen zalimlik. Ikinci ve ucuncu kez gittiginizde doktor bir onceki cekilen tomografiden haberdarmiydi? Iki yasindaki cocuga uc kere bt cekilmesi ne kadar dogru ne kadar etik olabilirki. Turkiyedeki doktorlarin en ufak birseyde tomografiye yonelmelerine anlam veremiyorum dogrusu. Herseferinde bt cekeceklerine keske bir sure musahede altina alsalardi.
evet düşüyor.oğlunuz kendi kendine kalkmaya çalışırken hiç düştü mü dikkat ettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?