oğluma salıncak çarptı. Doktor varsa yardım!!!

Öncelikle geçmiş olsun çocğunuzun beyninde her hangi bir hasar olmadığı için çok şanslısınız.

Kulak kristallerinin kaymış olması evet bir ihtimal mümkün ancak korkmayın. Aynı hastalıktan müzdaribim ve bu hastalığın adı vertigo. Kısaca bilgi vermem gerekirse, vucudumuzun denge sistemlerinden biri de kulak içerisindeki kristaller. Bu kristaller travma alınması halinde olması gerektiği yerden ayrılıp hareket ediyorlar ve baş dönmesi ile mide bulantısı yapabiliyor. Hastalığın tipik belirtisi bunlar zaten.

Tedaviye gelince mide bulantısı ilaçları vs geçici çözüm. Kulak kristallerinin tekrar yerine oturması için kulak burun boğaz doktorları hastaya bir kaç manevra hareketi yaptırıyor ve inanır mısınız o ilaçların kesemediği baş dönmesi ve mide bulantısı bıçak gibi kesiliyor tek seansta.

Lütfen bir kulak burun boğaz doktoruna danışın. Tekrar geçmiş olsun.

randevuyu aldım zaten duyunca. sizede çok geçmiş olsun.

yürürken başı dönüyor .
Bana denge kaybı var gibi geldi. Sizin kulak burun boğaza gitmeniz lazım beyin cerrahisine değil.
Edit: randevuyu almışsınız Yen'i okudum geçmiş olsun umarım yavru iyileşir hemen. Yine de kusma falan olur diye yüksek yastık kullanın uykusunda dikkatli olun derim

Dr değilim ama kulak kristalleri oynaması ciddi bişey. Bununla ilgili bir uzmana götürün derim. Diğer tahlilleri temiz çıktıysa demek ki bir sorun var. Kulağından çınlama geliyor mu sorun yada sesler duyuyor mu. Baş dönmesi de yapar diye biliyorum.

Bana denge kaybı var gibi geldi. Sizin kulak burun boğaza gitmeniz lazım beyin cerrahisine değil gibime geldi.
beyin cerrahisi hiç bir şey demedi. yürürkende sendeleyip yürüdüğünü ve başını döndüğünü gördü halbuki. 70 yaşındaki teyze söyledi kristallerden kaynaklanıyor olabileceğini.

tam konuşamıyor . cevap veremez.

randevuyu aldım zaten duyunca. sizede çok geçmiş olsun.
Çocuğunuzun nasıl hissettiğini inanın benden iyi kimse anlayamaz. O baş dönmesi ve mide bulantısı yok mu kıyamam ben ona.

Bu süreçte çocuğunuzu çok hareket ettirmemeye çalışın çünkü kafasını her hareket ettirdiğinde o kristaller oynuyor ve çocuğun başı dönüyor.

Ama çözümü de bir o kadar basit.. o yüzden içinizi ferah tutun. Tekrardan geçmiş olsun

Tamam o zaman kulak burun boğaz mı bakıyor bilmiyorum götürün baksınlar. Baş dönmesi yapıyorsa kusma da bu sebeptendir.
Kulakla ilgili bir hastalık daha vardı yine ses çınlaması denge kaybı baş dönmesi vardı ismini unuttum. O da olabilir yani kulağa bağlı bişeydir

Kulak ile ilgili olabilir.

Bayram tatili aciller tıklım tıklımdır.

Bayram biter bitmez iyi KBB uzmanına götürmenizi tavsiye ederim.

Kristal kayması, vertigo gibi bir şey ile açıklayacaktır muhtemelen...

Geçmiş olsun sizin hemen geçti mi? Benim yakınımda oldu 3 ay kadar yattı evde egzersiz yaptı şimdi iyi ama baş dönmesi ara ara tekrarlıyor özellikle stres durumunda. Onun doğumdan sonra olmuştu çocuğu filan da emziremedi

evet dikkat ediyorum ama kalkıp oynamak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…