- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi akrepburcu
-
özeldeydim 4 gün.Illaki vardir durum acil basi donmesi onemli bence ozele gidin
evet netten araştırdım. Büyük ihtimal öyle.cok gecmıs olsun
vertıgo dan bahsedıyosunuz i netten araştırın sert çarpmalarda olusabılıyomu en azından bılgın olur
Ben onunla konusuyorum su sitede ne cok avukat var sanane? Dahada yazma
Yazik kucucuk cocukk kim bilir ne cok agrisi vardir.özeldeydim 4 gün.
mümkünse siz yazmayın. Benim derdim bana yeter zaten. Birde sizinle uğraşmayayım. polemik çıkarmayın lütfen.Ben onunla konusuyorum su sitede ne cok avukat var sanane? Dahada yazma
Allah beterınden korusun bunada sukurevet netten araştırdım. Büyük ihtimal öyle.
Yazik kucucuk cocukk kim bilir ne cok agrisi vardir.
randevuyu aldım zaten duyunca. sizede çok geçmiş olsun.Öncelikle geçmiş olsun çocğunuzun beyninde her hangi bir hasar olmadığı için çok şanslısınız.
Kulak kristallerinin kaymış olması evet bir ihtimal mümkün ancak korkmayın. Aynı hastalıktan müzdaribim ve bu hastalığın adı vertigo. Kısaca bilgi vermem gerekirse, vucudumuzun denge sistemlerinden biri de kulak içerisindeki kristaller. Bu kristaller travma alınması halinde olması gerektiği yerden ayrılıp hareket ediyorlar ve baş dönmesi ile mide bulantısı yapabiliyor. Hastalığın tipik belirtisi bunlar zaten.
Tedaviye gelince mide bulantısı ilaçları vs geçici çözüm. Kulak kristallerinin tekrar yerine oturması için kulak burun boğaz uzmanları hastaya bir kaç manevra hareketi yaptırıyor ve inanır mısınız o ilaçların kesemediği baş dönmesi ve mide bulantısı bıçak gibi kesiliyor tek seansta.
Lütfen bir kulak burun boğaz doktoruna danışın. Tekrar geçmiş olsun.
Bana denge kaybı var gibi geldi. Sizin kulak burun boğaza gitmeniz lazım beyin cerrahisine değil.yürürken başı dönüyor .
Pazartesi 2 yaşındaki oğlumun yanağına parkta salıncak çarptı morardı. Diğer şakak tarafında düşmeden kaynaklı yara oluştu. Babası eve getirdiğinde gözlerinde biraz kayma oluştu ve kustu. başını da tutamıyordu. acile gittik röntgen - tomoğrafi çekildi bir şey yok dendi ve kusması için serum yedi. Eve döndük .
Salı günü sabah 6 da tekrar kustu baş dönmesi ve sersemlik hep vardı. Tekrar acile gittik.tomografi çekildi beyin cerrahisi baktı temiz dedi. Çocuk hastalıklarına yönlendirdi enfeksiyondan şüphelenip. Burda da tahliller temiz çıktı. eve gönderildik.
3. gün 10.30 da tekrar kustu beyin cerrahisine gittik. Yine tomoğrafi çekildi yine temiz çıktı. bulantı için şurup yazdı sadece. Baş dönmesi için bir şey demedi.
Bugün 4. gün ve sersemliği, baş dönmesi devam ediyor.kusma olmadı bugün. bir komşununda başına böyle bir şey gelmiş. Kulak kristallerinin kaydığını söylemişler. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi bizim sıkıntımız da? Doktorlar bayram tatiline çıktılar mecbur buraya sormak zorunda kaldım.
beyin cerrahisi hiç bir şey demedi. yürürkende sendeleyip yürüdüğünü ve başını döndüğünü gördü halbuki. 70 yaşındaki teyze söyledi kristallerden kaynaklanıyor olabileceğini.Bana denge kaybı var gibi geldi. Sizin kulak burun boğaza gitmeniz lazım beyin cerrahisine değil gibime geldi.
tam konuşamıyor . cevap veremez.Dr değilim ama kulak kristalleri oynaması ciddi bişey. Bununla ilgili bir uzmana götürün derim. Diğer tahlilleri temiz çıktıysa demek ki bir sorun var. Kulağından çınlama geliyor mu sorun yada sesler duyuyor mu. Baş dönmesi de yapar diye biliyorum.
Çocuğunuzun nasıl hissettiğini inanın benden iyi kimse anlayamaz. O baş dönmesi ve mide bulantısı yok mu kıyamam ben ona.randevuyu aldım zaten duyunca. sizede çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun sizin hemen geçti mi? Benim yakınımda oldu 3 ay kadar yattı evde egzersiz yaptı şimdi iyi ama baş dönmesi ara ara tekrarlıyor özellikle stres durumunda. Onun doğumdan sonra olmuştu çocuğu filan da emziremediÖncelikle geçmiş olsun çocğunuzun beyninde her hangi bir hasar olmadığı için çok şanslısınız.
Kulak kristallerinin kaymış olması evet bir ihtimal mümkün ancak korkmayın. Aynı hastalıktan müzdaribim ve bu hastalığın adı vertigo. Kısaca bilgi vermem gerekirse, vucudumuzun denge sistemlerinden biri de kulak içerisindeki kristaller. Bu kristaller travma alınması halinde olması gerektiği yerden ayrılıp hareket ediyorlar ve baş dönmesi ile mide bulantısı yapabiliyor. Hastalığın tipik belirtisi bunlar zaten.
Tedaviye gelince mide bulantısı ilaçları vs geçici çözüm. Kulak kristallerinin tekrar yerine oturması için kulak burun boğaz doktorları hastaya bir kaç manevra hareketi yaptırıyor ve inanır mısınız o ilaçların kesemediği baş dönmesi ve mide bulantısı bıçak gibi kesiliyor tek seansta.
Lütfen bir kulak burun boğaz doktoruna danışın. Tekrar geçmiş olsun.
evet dikkat ediyorum ama kalkıp oynamak istiyor.Çocuğunuzun nasıl hissettiğini inanın benden iyi kimse anlayamaz. O baş dönmesi ve mide bulantısı yok mu kıyamam ben ona.
Bu süreçte çocuğunuzu çok hareket ettirmemeye çalışın çünkü kafasını her hareket ettirdiğinde o kristaller oynuyor ve çocuğun başı dönüyor.
Ama çözümü de bir o kadar basit.. o yüzden içinizi ferah tutun. Tekrardan geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?