Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdİrsİn saĞlıkla hayırla gelsİn bebeĞİn
İnŞallah allah benİmde oĞluma bİr kardeŞ verİr
3senedİr beklİyorum beklİyoruz..
Evet çok güzel bir duygu olsa gerek... Mutluluğunuza mutluluk katacak bir can...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz... Hayırlı olsun...
bende oğluma kardeş getiriyorum ama beklemeden müjde oldu kararsızsızım pek sevinemiyorum mevlam herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin....
Vardir bir hayri tebrik ederim seni de canim Rabbim kucginiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:
ikinci kez anne olacak olmanın heyecanıda çok guzelmıs...
ikinci kez ikincı heyecan..ikinci merak...çok mutluyum.. :icecream:
tebrikler çok sevindim. benimde 3 yaşında bir oğlum var ve 8 hafta 2günlükte hamileyim. beklemiyordum süpriz oldu. aldırmayı düşündüm. ama nette kürtaja bi baktım kıyamadım. günah hem allahın vardır bi bildiği diye aldıramadım. ama bebek yüzünden annemle küsüsüz. çalıştığım ve oğlumun küçük olduğu için istemedi. 1 aydır konuşmuyoruz. psikolojim çok bozuldu. sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım. sürekli ağlıyorum. zaten bulantıdan su bile içemiyorum. serum takılıyo. anlıycan bunalımdayım
tebrikler çok sevindim. benimde 3 yaşında bir oğlum var ve 8 hafta 2günlükte hamileyim. beklemiyordum süpriz oldu. aldırmayı düşündüm. ama nette kürtaja bi baktım kıyamadım. günah hem allahın vardır bi bildiği diye aldıramadım. ama bebek yüzünden annemle küsüsüz. çalıştığım ve oğlumun küçük olduğu için istemedi. 1 aydır konuşmuyoruz. psikolojim çok bozuldu. sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım. sürekli ağlıyorum. zaten bulantıdan su bile içemiyorum. serum takılıyo. anlıycan bunalımdayım