Doğuma Hazırlık oğlum'a isim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba , tekrardan biz Miraç'ta karar kıldık. Doğumum 18 mayısa geliyor nasipse. 15-16 mayıs Miraç kandiline denk geliyor tesadüf oldu :)

Merhaba , tekrardan biz Miraç'ta karar kıldık. Doğumum 18 mayısa geliyor nasipse. 15-16 mayıs Miraç kandiline denk geliyor tesadüf oldu :)
bizimde kayınvalide miraç istiyor dogum tarihlerimiz hemen hemen aynı ama biz önceden seçmiştik ismimizi :)

Merhaba cnm bende hamile kaldigimda ruyamda erkek bebek gormstum emekliyordu ve ona kayra diye seslenmistim bende hep kuzey istiyordum bebegimin cinsiyetini yeni ogrendim erkekmis ablama ruyami anlattigimda oda kuran kursundaki hocasina sormus ve kayra ismini koymali demisler ablam anlamindanda bahsetmis tabi yani bi sakincasi olsaydi koy demezlerdi heralde kime sorduysam ruyandaki ismi koy diyor banada kayra guzel bi isim ama hayalimde hep kuzey vardi bende kararsiz kaldim bu sekilde :)) hayirlisi olur insallah

Bizde hocaya sorduk hatta koymayın dedi maalesef yoksa benim yıllardır istediğim isimdi. Miraç ve Berat ta bunların arasındaydı Miraç koyduk artık :)

Bizde hocaya sorduk hatta koymayın dedi maalesef yoksa benim yıllardır istediğim isimdi. Miraç ve Berat ta bunların arasındaydı Miraç koyduk artık :)
evet maalesefe kayra adını koymamak gerekiyormuş. oğlumun adı kayra. anlamının tanrı olduğunu iki yıl önce öğrendik oysa ismi koyacağımız zaman Türk Dil Kurumunun sözlüğüne bakmıştım orda; büyük makamdan gelen hediye, lütuf diyordu.

eşim diyanete, ismini değiştirmemiz gerekiyor mu diye sormuş. bilmeden koyduğumuz için değiştirmeye gerek yok demişler, zaten değiştirmek de zor olurdu. oğlum şimdi on yaşında.

oğlunuz da adıyla yaşasın. isimler çok etkiliyor. küçük oğlumun adı melih bera. melih güleryüzlü, sevimli demek. oğlum çok güleryüzlü, sıcakkanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…