• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğlum'a isim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.986
1.002
333
Merhabalar,

Ben oğluma nickimdende anlaşılacağı gibi Kayra ismini düşünüyordum. Bu ezelden beri böyleydi. Eğer birgün oğlum olursa adını Kayra koyacağım diyordum ki.. anlamıda çok güzeldi. Yalnız bir anlamı daha varmış. Tanrı olarak geçiyormuş biz bunu sonradan öğrendik. internetten araştırmalarımıza görede bir din görevlisi çocuklara Kayra isminin konulmamasını ve çok sakıncalı olduğunu söyledi.. çok moralim bozuldu ve şuan hiç bir isim düşünemiyoruz. Ben Miraç yada Berat istiyordum ama eşim istemedi. Erkek bebeğe isim bulmak ne zormuş.. :cry:

levent, evren, deniz...

Kayrayi bende cok istemiştim ama dedigin gibi anlamindn dolayi vazgeçtik. Ama Miraç hosmus

Batın ismini seviyorum
Allahın isimlerinden biri
Allah'ın isimlerini koymak uygun değil. Çünkü o isimler yalnızca Allah a aittir. Ama başına Abdul konularak koyulabilir Abdulkerim gibi. Kerim ismini koymak istiyordum ama işin aslını öğrenince vazgeçtik..

Yuşa olabilir çok güzel bence :) Şimdiden hayırlı olsun

Sevgilerle.

yusuf, sinan, kerem favorilerim. oğlunuz da hakkıyla taşır bu isimleri eminim. hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.:KK15:

poyraz , mete , emir ,ali bunlarda güzel isimler , eşinle orta yolu bulmak çok zor oluyor , onun beğendiğini sen senin beğendiği o beğenmiyor , ama zamanın var daha elbet orta yolu bulacaksınız , isim bulmak gerçekten zok zormuş , anlamı , taşıması , uygunluğu bizde o kadar zorlandık ki ,

Kerem, Talha, Melih, Deniz, Ömer, Yusuf isimlerini beğeniyorum

Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar.. Ne zormuş erkek çocuğa isim koymak :( kız olsa isim çok var ama
kokulu soyadına uygun olsun istediğim için isim bulamiyorum..
Fikri olan varmı acaba ?????

Back