Doğuma Hazırlık oğluma isim arıyoruz lütfen ankete katılarak isim seçmemize yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ALPEREN mi KEREM mi?

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .

sude89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
12
0
16
İstanbul
kızlar eşimle iki isim arasında kaldık eşim ALPEREN ismini bense KEREM ismini koymak istiyoruz ankete katılarak çocuğumuzun ismini belirlememize katkıda bulunursanız çok memnun oluruz.

bebeğiniz 18 19 yaşında sarışın olursa kerem ismiyle çok karizmatik olurr Allah'ım yerimmmm

canım bence alperen ama anlam olarak dersen aslında ikiside güzel benim tercihim alperen

Alperen..
Bende bu ismi düşünüorum şahsen ileride karar değiştirmezem

bebeğiniz 18 19 yaşında sarışın olursa kerem ismiyle çok karizmatik olurr Allah'ım yerimmmm

Kerem ya da Alp Kerem

oyum kereme......

Kerem, kesinlikle Kerem, bir ihtimal Eren =))

canım bence alperen ama anlam olarak dersen aslında ikiside güzel benim tercihim alperen

Alperen..
Bende bu ismi düşünüorum şahsen ileride karar değiştirmezem

kızlar oylamaya göre oğlumun ismi kerem olucak galiba hepinize çooooook teşekkür ediyorum. önerebileceğiniz isimlere de açığız aslında.

canım bende oğluma alpren ismini koymayı düşünüyorum çok güzel bir isim bence eşini dinle

Son düzenleme:
Canım iki isim de çok güzel. İlk oğlumda, düşündüğünüz iki isimde listemizdeydi. Oylamada Kerem'i kullandım.

Ben oğlumda Kerem ismini koymak istedim. Ama soyismimizle birleşince tekerleme gibi birşey oldu. Soyismimiz Eren, Kerem Eren. Bu yüzden vazgeçtik.

Alp ismini koymak istedik. Yine soyismimiz devreye girerek Alp ismini koymamızı engelledi. Alp Eren. Alperen ismi pek çok kişide, Alperen Ocaklarını çağrıştırdı. Ve bu ismi ülkücü ve o tarz düşünen insanların koyduğunu söylediler. Ve ben de böyle belli bir kesimi çağrıştıran bir isimden vazgeçtim.

Kerem çok güzel bir isim, sadece Alp da olabilir. Hatta esans arkadaşımızın söylediği gibi Kerem Alp de çok güzel bir kombin...

Son düzenleme:
bana alperen uzun gibi geldi o yüzdn kerem i seçtım alperene alternatif alp te olabilir..

bu arada anketi nasıl yaptın ben beceremedim bi türlü

Anlamlarını bilmiyorum ama kulağa hoş geliş açısından

Kerem kesinlikle daha güzel.

Alperen yerine '' Alper '' daha güzel bir isim.

kerem daha hoş geliyo kulağa... illa alp li istiyosan Baturalp de çok güzel.

Kerem isimliler genelde çok karizmatik oluyorlar Kerem ismi çok hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…