Doğuma Hazırlık oğluma isim arayışındayım.. fikirlerinize ihtiyacım var.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
HANZALA : Eshâb-ı kirâmdan olan ve Uhud savaşı şehitlerindendir.
TALHA : islam dinini kabul eden ilk 10 kişiden biri.
ENSAR : Yardımcılar
MUAZ : Çok aziz, izzet sahibi, saygı uyandıran, kıymetli, muhterem, sevgili.
MUSAB : zor,güçlü
TURAB : mütevazilik, her türlü bencillik ve kibirlikten uzak olmak Hz Ali nin künyesi

sizinde fikirlerinize ihtiyacım var. ben şimdilik bunları buldum.
başka isim önerebilirsiniz.​

MUSAB...
Harika bi isim, bu ismin sahibi zaten harika bi insan..
İsim, çocuğun üzerinde mutlaka etkisini bırakır derler,
Musab bin Umeyr gibi hem iffetli, hem güzel, hem cömert..
Hayırlı bi evlat olur inşallah..

aminn sağolll Turab da cok sıcak geliyor bana
MUSAB...
Harika bi isim, bu ismin sahibi zaten harika bi insan..
İsim, çocuğun üzerinde mutlaka etkisini bırakır derler,
Musab bin Umeyr gibi hem iffetli, hem güzel, hem cömert..
Hayırlı bi evlat olur inşallah..

hanzala hoş gelmedi bana
talha mükemmel bi isim .. hep beğenmişimdir
ensar eh işte .(
muaz yine hoş gelmedi
musab süper
turab musab gibi beğendm​

teşekkürler.. başka fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz bu kadar isimle sınırlı değil ama ben bulamadım..

hanzala hoş gelmedi bana
talha mükemmel bi isim .. hep beğenmişimdir
ensar eh işte .(
muaz yine hoş gelmedi
musab süper
turab musab gibi beğendm​

valla evlendkten sonra bebelerime koymayı düşündüğüm isimler yardımcı olur belki
Yasin enis
Taylan ali
Musab emir

fikri olan yokmuuuuuuuuu
OĞLUŞUM İSİMSİZMİ KALCAK ŞİMDİ ((( ÜHÜÜÜ :)

bende inşallah birgün oğlum olursa, BERA koymak isterim, sahabe isimlerinden beğendiğim bi isim..
bunun dışında YİĞİT EFE güzel..
KAYRA isminide beğenirim..
ne zor ya isim bulmak

Talha güzel ama az kaba geliyor kulağa...Musab veya Turab anlamlarının yanısıra ahenkli de aynı zamanda....Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu inşallahh

Son düzenleme:
bana da telaffuzlari zor gibi geldi Mehmet ismini cok severim ben.bir de Orhun , Yusuf, Emir, Eren , gibi isimleri ve de.

bu isimler birbirinden guzel. Huzeyfe, Zeyd, Hureyre, Derda, Sevban, dusunebilirsin bence yada furkan selim osman.

kızlar sağolun tek tek muhtemelen % 98 Muhammed Turab olacak ailecek bu isime yakınız bakalım.

kızlar sağolun tek tek muhtemelen % 98 Muhammed Turab olacak ailecek bu isime yakınız bakalım.

merhaba,
kucağınıza aldınız mı inşallah...
aynı durumdan bizde müzdaribiz.. isim konusunda hala netleştirmedik... Muaz ismini düşünüyorduk ancak daha sonra çok arabic olduğu konusunda görüş birliğine vardır. amcamın oğlunun ismi musab.. bence harika.. tek isim olarakta oğluma koymak isterdik. ama amcamız bizden erken davrandı..Önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi...
slmlr..farklı isim önerileri olursa bekleriz sizlerden ve diger forum üyesi hamişlerden....

daha 3.5 ayımız var inşallah .. Turab koyacagız inşallah.. bebeğiniz hayırlı oslun

Abdullah ismi peygamber efendimizin en sevdiği isimdir.. ozamanlarda müslüman ailelerden yeni bebeği doğan aileler isim tavsiyesi için hemen peygamber efendimize koşarlarmış. peygamber efendimize sorulunca her defasında ilk olarak hüzünlenerek Abdullah isimini tavsiye edermiş sonra faklı isimler söylermiş.Peygamber efendimiz babasız büyüğü için hayatı boyunca hep baba özlemi ile yaşamıştır ve bundan dolayı Abdullah ismi peygamber efendimiz için çok önemliydi.

teşekkürler fakat ben dini ama bilinmedik duyulmadık isimleri tercihediyorum.. klasik isimleri koymak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…