Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de meleğim erkek ve isim arayisindayim . Açıkçası Mustafa Kemal eşimin de benim de istediği bir isimdi hem peygamberimiz( sav) in adı olması hem de malum ülkemize önderlik etmiş biri dini diğeri siyasi bir lider olduğu için çok istedik. Ancak kafamızda da soru işaretleri var malum ülkemizde sağ sol gibi anlamsız saçma bir ayrışma var ve sanırım bu tip şeylerle karşılaşmasından korktuğum için farklı bir isim arayışına girdim.
Ben bir isim listesi yapıyorum daha sonra eşimle birlikte içinden secicez isteyene faydası olur belki diye paylasayim
Ilgar
İlter
Onat
Utkan
Yuluğ
Şimdilik bu kadar ama araştırmaya devam ediyorum. Benim için söyleniş ama asıl unsur anlamının güzel olması ve toplumda da dalga konusu olmaması.
Ilgar Hamza oglumun ısmı olacak ama yulug bıraz sacma dıgerlerı guzelBenim de meleğim erkek ve isim arayisindayim . Açıkçası Mustafa Kemal eşimin de benim de istediği bir isimdi hem peygamberimiz( sav) in adı olması hem de malum ülkemize önderlik etmiş biri dini diğeri siyasi bir lider olduğu için çok istedik. Ancak kafamızda da soru işaretleri var malum ülkemizde sağ sol gibi anlamsız saçma bir ayrışma var ve sanırım bu tip şeylerle karşılaşmasından korktuğum için farklı bir isim arayışına girdim.
Ben bir isim listesi yapıyorum daha sonra eşimle birlikte içinden secicez isteyene faydası olur belki diye paylasayim
Ilgar
İlter
Onat
Utkan
Yuluğ
Şimdilik bu kadar ama araştırmaya devam ediyorum. Benim için söyleniş ama asıl unsur anlamının güzel olması ve toplumda da dalga konusu olmaması.
Teşekkür ederimİlter güzel bir arkadaşım ilter Alp koydu cok yakıştı. İlter alp yurdu koruyan asker anlamında.
Anlamı güzel ama onda söyleniş sorunu var malum "ğ" var. Şimdilik araştırmaya devam edicem eşim iki hafta sonra dönüyor o gelene kadar bir liste olusturucam bakalım inşallah güzel anlamlı bir isim secebiliriz. Ilgar ismi hoşuma giden ilk isim ve o kadar kararsızım ki iki saat sonra başka bi isim aşırı hoşuma gidiyor isim koymak zormuşIlgar Hamza oglumun ısmı olacak ama yulug bıraz sacma dıgerlerı guzel![]()
Daha cınsıyet bılmezken koyduk alıstık hep aynı ısımle sevınce zaten otomatık oturuyor. Asım Hz Hamzayı cok sever ıkımzıın aılesınde de yok hamza olsun dedı yanına ılgarı bulduk esım asker oldugu ıcın tam bıze uygun oldu ıkısıde Ilgar da savasan Hz hamzada Allahn Aslanı olrak gecıyor. Bırde Hamzaların huyu guzel olurmus ondan 8 haftalıkken fılan koyduk kız olsa mıhrımah olacaktı bunlar hep eşimin fikri o koydu ben onayladımAnlamı güzel ama onda söyleniş sorunu var malum "ğ" var. Şimdilik araştırmaya devam edicem eşim iki hafta sonra dönüyor o gelene kadar bir liste olusturucam bakalım inşallah güzel anlamlı bir isim secebiliriz. Ilgar ismi hoşuma giden ilk isim ve o kadar kararsızım ki iki saat sonra başka bi isim aşırı hoşuma gidiyor isim koymak zormuş![]()
Hayırlı evlat olsun inşallahDaha cınsıyet bılmezken koyduk alıstık hep aynı ısımle sevınce zaten otomatık oturuyor. Asım Hz Hamzayı cok sever ıkımzıın aılesınde de yok hamza olsun dedı yanına ılgarı bulduk esım asker oldugu ıcın tam bıze uygun oldu ıkısıde Ilgar da savasan Hz hamzada Allahn Aslanı olrak gecıyor. Bırde Hamzaların huyu guzel olurmus ondan 8 haftalıkken fılan koyduk kız olsa mıhrımah olacaktı bunlar hep eşimin fikri o koydu ben onayladımkolay oldu yanı.
arven ne kızİlk bebeğimiz için isim seçmemize yardımcı olur musunuz ?
Soyadımız Öztürk o yüzden Mustafa Kemal bize de cazip geliyor :)Ilgar hamza olacak oglumun ısmı. Ama ısım ozel bır olay gercekten ben bılındık ısımlerı sevıyorum Mustafa kemal cok guzel kalıtelı duruyor dıger ıkısı kız da degıl erkekde degıl gıbı.
Arven i eşim çok istiyor. Mücadeleci ve savaşçı demekmiş:)arven ne kız![]()
Ilgar Hamza oglumun ısmı olacak ama yulug bıraz sacma dıgerlerı guzel![]()