O Oztrkbg Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2018 281 163 33 32 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Oztrkbg #21 _Phantom-Opera_ .!.: Kayra kız ismi eşimin halasınon kızı kayra bana kız gibi geldi Arven ne demek hiç duymadım Mustafa kemal olabilir neden olmasın Genişletmek için tıkla... Kayra sanırım unisex bir isim :) Arven mücadeleci savaşçı demek :)
_Phantom-Opera_ .!.: Kayra kız ismi eşimin halasınon kızı kayra bana kız gibi geldi Arven ne demek hiç duymadım Mustafa kemal olabilir neden olmasın Genişletmek için tıkla... Kayra sanırım unisex bir isim :) Arven mücadeleci savaşçı demek :)
O Oztrkbg Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2018 281 163 33 32 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Oztrkbg #22 Gama kralice .!.: Arven yuzuklerin efendisinde elf ismiydi. Ve bir erkek bebeğe en son verilcek isim bence. Genişletmek için tıkla... Türkiye de kızlara veriliyor. Yurtdışında erkeklere :) biz de ikilemde kaldık
Gama kralice .!.: Arven yuzuklerin efendisinde elf ismiydi. Ve bir erkek bebeğe en son verilcek isim bence. Genişletmek için tıkla... Türkiye de kızlara veriliyor. Yurtdışında erkeklere :) biz de ikilemde kaldık
O Oztrkbg Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2018 281 163 33 32 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Oztrkbg #23 Benim de favorim:) Tek korkum bu ismi taşıyabilecek mi :)
Gama Capella Matruşkanın parçalarıyız 🪆 Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 8.178 27.751 748 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Oztrkbg #24 Oztrkbg .!.: Türkiye de kızlara veriliyor. Yurtdışında erkeklere :) biz de ikilemde kaldık Genişletmek için tıkla... Yurt disinda yasiyorsaniz sorun yok o zaman bilmiyorum normalde hem kiza hem erkege verilen isimlere karsi degilim ama Arven tamamen dişi bir cagrışım yapıyor. O yuzden onun müadili Arden konuluyor
Oztrkbg .!.: Türkiye de kızlara veriliyor. Yurtdışında erkeklere :) biz de ikilemde kaldık Genişletmek için tıkla... Yurt disinda yasiyorsaniz sorun yok o zaman bilmiyorum normalde hem kiza hem erkege verilen isimlere karsi degilim ama Arven tamamen dişi bir cagrışım yapıyor. O yuzden onun müadili Arden konuluyor