• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğluma düğün için almak istediğim kıyafeti nasıl bulabilirim

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
oğlum 2 yaşında..bu sene katılacağımız düğünler için kıyafet almak istiyorum..aklımdaki kıyafet kumaş şort ve üzerine damatlık gibi gözüken tişört istiyorum rahat lsun diye ama bu tarz bişey internette hiç bulamadım..böyle yada buna benzer kıyafet nereden bulabilirim...şimdiden teşekkür ederim..

benim çocuğum yok ama ailede çocuğu olan çok var ondan söleyebilirim. sakın netten alma bence dükkandan almak daha iyi lastikleri sıkar falan deneyip al bence. bide hangi şehirdesin eğer izmirdeysen bikaç yer biliyorum. onun dışında bikaç tanıdık marka var çocuklar için kıyafetler yapan. ben en son kotonda ve lc waikikide gördüm. oraya bi bak istersen.

şu an doğuda küçük bir ilçedeyim o nedenle netten almak istedim..yakında mamlakatimegidicem orada bakayım bari..sınırlı vaktim olacak orada ama dediğin gibi üzerine olmama ihtimali oluyor.
cevap için teşekkürler..

rica ederim. memleketinde vardır mutlaka lc waikiki ordan bizim bi tanıdık oğlu için gömlek ve kravat almıştı bayramda giydirmişti ama şık duruyodu. tavsiye ederim bebişe:)

Back