Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oğluma bakıcı arıyorum..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

egeada2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
316
2
68
Şanlıurfa
merhaba ben denizli servergazide oturuyorum oğlum 2.5 yaşında ben işteyken oğlumla ilgilenebilecek bir bakıcı arıyorum..ilgilenenler bana lütfen ulaşsınlar..

eğer güvenilir referansları varsa ne bileyim bilinen bi ismin çocuğuna bakmışsa düşünülebilir..diğer türlü haklısınız..

dıkkatlı olun madem

bu arada ış & karıyer dıye bı bölüm var ıstersenız edıtörlere bıldırın konunuz oraya taşınsın ılgılenen varsa bıle burda bulmanız zor

çevrenızde bırakabılceğınız kımse yok mu

ınternetten nasıl güvenıyorsunuz ınsanlara

sız ınternetten nasıl guvenıp msajlasıyorsanız ıs arayanlarada o nıyelte msjlasıyo hr ınsan kotu mu olmalı ıntenetde butun bakıcılar kotü nıyetlımı ıs arayan ınsanlar nasıl mesaj gondermelı ozaman arayan da ıyı nıyetlı olmayabılır.lutfen karsınızdakı ınsanları dusunerek yazın yazınızıboyle yaparak butun calışmak ısteyenlerı kotuluyorunuz.her mesleğin kotusüde var ıyısıde ıyı doktorda var hastasını olduren doktor.her bakıcı kotüdur dıye bır ız bırakmayın lufen akıllarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…