Oğluma anestezi ile diş tedavisi yapılacak

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
118
46
Ve ben çok korkuyorum. Pazartesi sabah gideceğiz hastaneye on muayeneden sonra alacaklar. Daha önce başına böyle şey gelen var mı. Doktor hep yapılan bir işlem merak etmeyin diyor ama. Herşeyden olduğu gibi bunda da risk var tabi. Nolur oğluma Allahtan şifa isteyip fatiha süresini okurmusunuz. Allah sevdiklerini sizlere bağışlasin Amin

Gevmis olsun oncelikle
benim oglum 4.5 yasinda anestezisiz 8 ay boyunca tedavi gordu dislerinden dolgu cekim kanal gibi . Anestezi ile olsaydi bi kerede bitecekti ama ben istemedim denedik yaptırınca lokalle yaptilar her defasinda tabiki igneyle degil baska bir yontemle.
hangi hastane buarada

Oglum 6 yaşında biberon çürüğü dedikleri olay ve cok hizli gelişti. Ankara tepe başında olacak. Ayrıca 6 7 diş hekimi gezdik buna karar verildi. Çünkü çok çürüğü var ve işlem uzun. Hiç bir doktor özeller dahil tek tek yapmaya yanaşmadı. Çünkü hem çocuğa eziyet hemde aletlere hakim olamayabiliriz dediler.

Cok gecmis olsun allahim yavrularimizi korusun.bizde haber bekliyoruz hastaneden genel anesteziyle gozunden ameliyat olucak.

Neden konumu taşıyorsunuz. Yaptığınız çok ayıp. Millet kocasıyla sevisemiyor dert oluyorda evladım için endiselenmek dert olmuyor mu. Ayıp bu yaptığınız. Sizi bu yaptığınızdan dolayi kınıyorum.

Kimse konumu taşıyan bana mantıklı bir açıklama yapsin

Yok yok bu böyle olmayacak. Sizin insanların üzüntüsünü bile saygnız yok. Üyeliğimi pasif falan etmeyin direk üyelikten çıkarın lütfen bunu tapin

Korkmayın inş bişey olmaz benim oğlum daha 1,5 yaşında biberon çürüğü nedeniyle üst dört dişini genel anesteziyle çektiler çok geçmiş olsun diliyorum biliyorum zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…