bezden açtıktan sonra bazı çocuklarda kabızlık oluşabilir benim kızımdada yaşıyoruz sanırım fitil falan kulanmışsınız oda canını açıtır korkar (magnesie calcinee saba )ialaç adı isterseniz dok sorun ben bunu kulanıyorum tozdur akşam veriyorum bir çay bardağı suya içinde ölçeği var bir tane bırakılıyor tabi benim kız bir çay bardağını içmez bir yemek kaşığı dolusu suyum içine bırakıyorum bir defadan içiriyorom çok işe yaraıyor ertesi gün hemen barsaklarını boşaltıyor kulananlar çok memnun belki sizdede işe yarar
tesekkur ederim tavsiyelerin için canim ...nihayet tum çabalarim sonuç verdi ve dun ilk defa ilaçsiz yapabildi çok sevindim...fitilden çok korkuyor "yemeklerini yemessen kakani yapamazsin fitil vermem gerekir annecim" dedim, korkuyla ve zorla yedi sebze yemeklerini arkasindan israrla seftali yedirdim ve bol bol kabizliga iyi gelen minerali bol olan bir su almistim ondan içirdim ve sonuç tuvaletini yapti hemde defalarca....çok sukur Allahima insallah hep boyle devam eder....
tesekkur ederim tavsiyelerin için canim ...nihayet tum çabalarim sonuç verdi ve dun ilk defa ilaçsiz yapabildi çok sevindim...fitilden çok korkuyor "yemeklerini yemessen kakani yapamazsin fitil vermem gerekir annecim" dedim, korkuyla ve zorla yedi sebze yemeklerini arkasindan israrla seftali yedirdim ve bol bol kabizliga iyi gelen minerali bol olan bir su almistim ondan içirdim ve sonuç tuvaletini yapti hemde defalarca....çok sukur Allahima insallah hep boyle devam eder....
ben de aynen klozete oturtuyodum,günde 2-3 kez klaka yapan çocuk kabız oldu günlerce yapmadı.fitil işe yaramadı. en son doktorumuz duphalac verdi çopk iyi geldi.
yalnız şeftali tam tersine kabızlık yapar..,ishal tedavisinde kullanılır. kabızlığa iyi gelen,kayısı,kiraz,üzüm ve karpuzdur..bir de incir..
ayrıca bezelye,kabak yemekleri bir de pirinç pilavı yerine bulgur pilavı. bir de sütü günde 1 bardağa indirdik,ciddi kabızlık yapıyo..
bu yüzden tuvalet eğitimim yarıda kaldı,ne zaman başlıcam Allah biri.
hadi gözün aydın minareli fazla olan su hangisiymiş
Allah sana ve tum annelerin yardimcisi olsun....bende bu yaz oglumu tuvalete alistirmak istedim kakasini klazote yapana kadar cok hevesliydi her tuvalete oturttugumda hevesle oturdu ne zamanki kakasini tuvalete yapti birdaha oturmak istemedi simdi kakasini yapacagi zaman hadi tuvalete gidelim diyorum istemiyor kakanimi yapiyorsun diyorum hayir diyor(demeye calisiyor) acaba daha erkenmi oglum icin oglum 21 aylik sizin cocugunuz ne kadarlik?
birde sutun sogugu ishal sicagi kabiz mi yapiyordu ne, yada tam tersiydi
kabizliga armut iyi geliyor
Allah sana ve tum annelerin yardimcisi olsun....bende bu yaz oglumu tuvalete alistirmak istedim kakasini klazote yapana kadar cok hevesliydi her tuvalete oturttugumda hevesle oturdu ne zamanki kakasini tuvalete yapti birdaha oturmak istemedi simdi kakasini yapacagi zaman hadi tuvalete gidelim diyorum istemiyor kakanimi yapiyorsun diyorum hayir diyor(demeye calisiyor) acaba daha erkenmi oglum icin oglum 21 aylik sizin cocugunuz ne kadarlik?
birde sutun sogugu ishal sicagi kabiz mi yapiyordu ne, yada tam tersiydi
kabizliga armut iyi geliyor
tuvalet eğitimi 15. aydan itibaren verilmeli küçükken daha kolay oluyor inan büyüdüklerinde kakalarını yapmıyorlar kabız oluyorlar bence başla biraz uğraşacaksın ama kurtulacaksın o tuvalete gidince ödüllendir bak nasıl alışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?