bezden açtıktan sonra bazı çocuklarda kabızlık oluşabilir benim kızımdada yaşıyoruz sanırım fitil falan kulanmışsınız oda canını açıtır korkar (magnesie calcinee saba )ialaç adı isterseniz dok sorun ben bunu kulanıyorum tozdur akşam veriyorum bir çay bardağı suya içinde ölçeği var bir tane bırakılıyor tabi benim kız bir çay bardağını içmez bir yemek kaşığı dolusu suyum içine bırakıyorum bir defadan içiriyorom çok işe yaraıyor ertesi gün hemen barsaklarını boşaltıyor kulananlar çok memnun belki sizdede işe yarar
tesekkur ederim tavsiyelerin için canim ...nihayet tum çabalarim sonuç verdi ve dun ilk defa ilaçsiz yapabildi çok sevindim...fitilden çok korkuyor "yemeklerini yemessen kakani yapamazsin fitil vermem gerekir annecim" dedim, korkuyla ve zorla yedi sebze yemeklerini arkasindan israrla seftali yedirdim ve bol bol kabizliga iyi gelen minerali bol olan bir su almistim ondan içirdim ve sonuç tuvaletini yapti hemde defalarca....çok sukur Allahima insallah hep boyle devam eder....
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)