• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum

Konuyu okuyunca ilk önce çok üzerinde durmamıştım. Ergenlik döneminde babalarına aşık olan annesinden kıskanan kızlar da gördüm. Geçici bir hayranlıktır diye düşündüm. ama sütyen bulmanız çok tuhaf olmuş.. Çok dikkatlisiniz sizi tebrik ederim. Umarım çözümlersiniz bu problemi bir an önce. Aşılamayacak bir şey değil. Kendinizi üzmeyin.

konu içeriği oldukça şaşırttı beni.
Zor bir durum gerçekten ancak uzman desteği ile
doğru adımlar atmaya gayret etmeniz çok önemli.
oğlunuzla Aranızda derin uçurumlar açmadan, sakin ve dikkatli
adımlarla aşabileceğinizi düşünüyorum. Babasının tavrı da sert
olmamalı.Mutlaka eşinizle uyum içinde davranmaya çalışın.
İğrenç ,ahlaksızlık demek çare değil.
insanoğlunun ruhu çok derin gizemler taşıyor ve ne yazık ki zaman
zaman da doğasından şaşabiliyor.
oğlunuzun iç dünyasında bir karanlık nokta var ve umarım derinlerde değildir
hisleri. Ben olumlu ve doğru davranış biçimiyle ve psikolojik destekle aşabileceğinizi
düşünüyorum .oğlunuzun anlattığınız kadarıyla normal bir hayatı, arkadaşları vs. varmış.bunlar
iyi özellikleri ve onun için olumlu puan.
ne diyeyim Allah yardımcınız olsun .Bir anne için zorlayıcı bir durum ne de olsa..

bir uzmandan yardım istemeyi daha fazla geciktirmemekle cok iyi etmissiniz

bir sorun varsa dahi yol yakınken cozulebilecegine inanıyorum ben.
kendinizi harap etmeyin, asıl simdi eskisinden daha guclu durmanız gerekiyor ki oglunuza dogru bir sekilde yardımcı olabilin.

bu arada sutyenle ilgili diyecegim sey sacma gelebilir fakat bazı ergen vidyolarında kızlara nasıl cıkma teklifi edilir, nasıl opusmeye ikna edilir gibi seyler anlatılıyormus. hatta bi keresinde cok sacma bir baglantı ile ben de "bir kızın sutyeni nasıl acılır" diye bir vidyoya denk gelmistim. resmen bunun egitimini anlatıyorlar... belki oglunuz kız arkadası icin pratik yapmak ogrenmek icin almıstır. ya da arkadaslarıyla sacma sapan komik oldugunu sandıkları vidyolar cekiyor olabilirler...

kendinizi en kotuye hazırlayın fakat hemen oglunuzla ilgili bir yargılama yapmayın bence.
cinsel ve ruhsal bir sorunu olsa dahi yetisme cagında olan bir cocuk hala...

asıl sizin gibi dusunenlere allah akıl fikir versin diyorum.

insanların cocuklarıyla yasadıkları sorunu paylasmasından ve herhangi birsey bile olup olmadıgından emin olunmadıgı halde boyle cumleler kurup dinsizlikle suclayabiliyorsunuz ya... daha bir sey denmez size

Kimseye dinsizsiniz demedim.Ama biliniz ki ahlaki değerler eksik kaldığında sapkınlıklar başlıyor.Vatandaşın korkacağı kendini toplaması gerektiğini hatırlatacak bi şey yok.Ha anneyi suçluyoorum şöyleki 17 yaşındaki erkek evladın anne yanında uyuması bana göre anormal ve hoş değil.Buluğ a eren bi gencin hangi duygularının gelişmeye başladığını söylememe bile gerek yok.Katılırsınız katılmasınız yorum yapamam ama iftira ediyorsunuz dinsiz dediğimi ima ediyorsunuz yazdığımı bi daha okuyunuz.

bunun din imanla ne alakası var şimdi.siz sanıyormusunuzki bir deiste bu normal geliyor. yada hristiyana. yada herhangi bir şeye inanan yada inanmayana.. doğruyu yanlışı ateistte bilir deistte budistte. önemli olan bu. ki,bu annenin dediği şey bir rahatsızlık. psikolojik bir olay.
vede yine bu annenin nerden biliyorsunuz oğluna bunları öğretmediğini. illa dine getireceğiz konuyu.:6:

Valla ahlaki değerler her toplumda farklılık gösterir.Müslüman kadın bekaretini korur,hristiyan için bunun bi önemi yoktur.Bazı yabancı hükümetler eş cinsel evliliklere izin veriyor.biz hoş bile bakamıyoruz.normal kavramı ateistte farklı,hristiyanda farklı,müslümanda daha farklı.neyse anne öğrettiyse bile çocuk almamış bazı şeyleri.psikolojik bir olay değil bu davranışlar birer eğilim.Ve eğilimlerin önü kesilebilr.Yalnız annenin tavrı net olmalı tabi sınırlarıda.

Benim fikrime gore siz yanlis dusunuyorsunuz. Mesela sibel can in kizi ve hulya avsarin kizi babalarini dudaklarindan opermis bu ona asik oldugu anlamina gelmez. Benim bi kuzenim var 28 yasinda inanin gorseniz babasiyla arasindaki davranislari edep haya yok dersiniz. Ben mesela boyle biseye izin vermezdim ama anlattiginiz gibi bi yaklasim varsa bence siz oglunuzla ilgilenmiyorsunuz ve oda size yaklasmaya calisiyor.

Back
X