- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
merhana hanımlar;
iyi bayramlar herkese öncelikle
benim sorunum 24 aylık oğlum henüz konuşmuyor. nereye gitsek daha konuşmuyormu diyip sinirimi bozuyorlar her çocugun gelişimi farklıdır benim oğlum on aylıkken yürüdü mesela ama konuşması sanırım geç olucak söyledigi kelimeler
anne
anane
baba
dede
on
al
at
altı
alma
attı
ama
gel
git
hadi
hoppa
möö
miyav
vakvak
havhav
bom
nerde
evet
hayır
pepe
meme
ay
çiş
fiş
cıs
dört
dütdüt
doydu
ayı
gol
dur
ya
et
üf
üç
arı
bunları söylüyor ama birşey istediginde hep işaret ediyor yada anne diyor
birşey verirken al diyor atıyla oynarken at vs diyor ama iki kelimeli cümleler kuramıyor birtek at at attı dedi o kadar :)
sizin çocuğunuz ne zaman konuşmaya başladı?
artık konuşması için zorlamaya bşlıyorum birde tv tablet vs izlemiyor kitap sürekli okuyoruz sabah akşam kahvaltıda yemekte birşeyi söyle annecim diye ısrar edince ıı diyor
ne desek yapan bri çocuk bizi çok iyi anlıyor suyu içer bardagını tezgaha bırakır çöpe at deriz atar kirlileri at deriz kirli sepetine atar yani bizi gayet iyi anlıyor ama konuşma da geçmi kaldık bilmiyorım
iyi bayramlar herkese öncelikle
benim sorunum 24 aylık oğlum henüz konuşmuyor. nereye gitsek daha konuşmuyormu diyip sinirimi bozuyorlar her çocugun gelişimi farklıdır benim oğlum on aylıkken yürüdü mesela ama konuşması sanırım geç olucak söyledigi kelimeler
anne
anane
baba
dede
on
al
at
altı
alma
attı
ama
gel
git
hadi
hoppa
möö
miyav
vakvak
havhav
bom
nerde
evet
hayır
pepe
meme
ay
çiş
fiş
cıs
dört
dütdüt
doydu
ayı
gol
dur
ya
et
üf
üç
arı
bunları söylüyor ama birşey istediginde hep işaret ediyor yada anne diyor
birşey verirken al diyor atıyla oynarken at vs diyor ama iki kelimeli cümleler kuramıyor birtek at at attı dedi o kadar :)
sizin çocuğunuz ne zaman konuşmaya başladı?
artık konuşması için zorlamaya bşlıyorum birde tv tablet vs izlemiyor kitap sürekli okuyoruz sabah akşam kahvaltıda yemekte birşeyi söyle annecim diye ısrar edince ıı diyor
ne desek yapan bri çocuk bizi çok iyi anlıyor suyu içer bardagını tezgaha bırakır çöpe at deriz atar kirlileri at deriz kirli sepetine atar yani bizi gayet iyi anlıyor ama konuşma da geçmi kaldık bilmiyorım