oğlum yürümek istemiyor

işte öyle bir şansım yok cumartesi işe benimle geliyo

kaynanamın dediğine göre emekleyip sağı solu kurcalıyor onlarda da sürekli kucak istiyormuş emekleyip tutunarak geziyormuş sağa sola
Yürümemesi normal de kucak istiyor olması bilemiyorum. Belki gerçekten huysuz bir yapısı vardır. Ya da sizi özlediği için kendini güvende hissetmiyordur. Çünkü kimse annenin yerini tutamıyor maalesef. İş saatlernizi kısaltsanız en azından ona yararı olur diye düşünüyorum.

Endişe yapacak bir şey yok bazı bebişler geç yürüyebiliyor. Salın kendi haline başlar yavaş yavaş yürümeye

işte öyle bir şansım yok cumartesi işe benimle geliyo
Umarım zamanla hallolur çalışan anne olarak geleceklerini düşünüyoruz ama yanlarında olmadan büyümeleri onlar için oldukça zor. Ben işi bırakıp home office çalışmaya başladım çok rahatlamışlardı.

Benim büyük kızım yaşında değildi yürüdüğünde. Ben kendimden bir adım uzağa koyup bana gelmesini söyleyerek yürütmüştüm. Sonra yapabildikçe iki adım uzağa koydum ve mesafeyi artırarak bana gelmesini istedim. Belki fikir verir size. Güvendiği kişiye gitmek için daha atak olabiliyorlar. Kızım çok korkardı benim, yüzmeyi de aynı yöntemle öğrettim.

Benim oğlum da böyleydi. Bu şekilde yaklaşık 16 aylık olana kadar devam etti. O zamanlar bir de kızıma hamileydim ben 2 aylık.. neyse bir gün AVM'ye gittik, orada peluş kostüm giymiş birini gördü. İlgisini çekince bir baktım peşine koşmaya başladı. Yürümek falan değil, baya depara kalktı çocuk. O gün bugündür dur diyoruz çocuğa.

darısı başıma :)

çok heyecan yapıyorum sanki bir an evvel yürümeye başlasa da el ele tutuşup gezdirsem diye ama işte daha o aşamaya gelemedim
Kendi yürümeye başlayınca elinizi tutmayacak özgürlük böyle birsey . Teşvik edin ama çokta baskı kurmayın bu sebepten bile korkuyor olabilir

Kızım 17,5 aylık yürümüştü.hem kilosundan hem de üşengeç bir yapısı olduğu için yormazdi kendini.elinden tutup evin içinde yürüyün beraber,dengede kurmayı öğrenene kadar iki elinden tutup yürüyün arkasına geçin ellerini tütün,denge kurup cesareti gelince de tek elinden tutarak yürütun, sonra da arkadan kıyafetinden hafif tutup destekleyin.asama aşama öğrenir o da cesareti gelir,hem de acele etmeyin henüz geç değil

gorumcemın kızı da oyle oyle aylarca beklettı:) dr hazır hıssettıgınde yurur daha cok stress yaptırmayın korkutmayın demıs. 21 aylıkken yurudu yanı gecen hafta. herkes artık yurumez bu dıyıp durmustu.. ne kadar uzucu ve sınır bozucu tutuna tutuna gezıyordu benle1 parmak tutuyordu mısal pek de bı destek aldıgı yok ama gıtmem de gıtmem dırendı hep :)) nasıp:) 2 gun once vıdeosunu attılar masallah yurumuyor kosuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…