Çocuk Hastalıkları oğlum yataktan düştü:((((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Now

oysa bir umuttu hep..
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.064
1
66
Bursa
bu sabah 6aylık oğlumun ağlama sesiyle uyandım,sırtüstü yataktan düşmüş yanımda yatıyordu uykum çok hafiftir aslında nasıl oldu anlamadım.Baygınlık,kusma,gözlerde kayma vs yok çok şükür.Biraz ağladı kucağımda sustu.Keyfi yerinde ve herşey normal görünüyor ama çok korkuyorum ( İnşallah bişey olmaz.Doktor bi anormallik olmadığı sürece hastaneye getirmeyin diyor ama içim de rahat değil yatak bazalı yüksek yani off bilmiyorum inş. bi sorun olmaz kıyamam ona yaa bi daha yüksekte bırakmak mı töbeee ((

Dediklerinde yokmuş bence panik yapma. Eğer bir gariplik olursa hemen koş hastaneye . Geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun
Benim oglumda gecen gun düştü
Dr.umuz dusme aninda bayilma yada kusma yoksa telaslanmayin dedi
Hersey yolundadir
Allahim esirgesin cümlesini

Cok geçmiş olsun
Benim oglumda gecen gun düştü
Dr.umuz dusme aninda bayilma yada kusma yoksa telaslanmayin dedi
Hersey yolundadir
Allahim esirgesin cümlesini

zaten bi belirti olmadığı sürece hiçbişey yapmıyorlar film fln çekseler yüksek radyasyon var o riske girmek için gerçekten de anormal bişeyler olması lazım.2 gün oldu gayet iyi çok savunmasızlar sonuçta melekler koruyor

hıc korkma kafa tasları o kadar oynak kı dusme darbesıne cok dayanıklılar..valla sanırım 1 metreden dusmedıgı surece genelde bırsey olmuyormus..herhangı bır belırtıde yok endişelenecek.ozaman dert etme bızımkı kac kere dustu yataktan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…