Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oglumbyataktan düştü 6 buçuk aylık acile götürdün koşarak tomografi cektiler beyninden kaynar sular döküldü okadar radyosyon alınca Allah'a şükür bişey çıkmadı ama internet te okuyorum kanser ihtimalini yukseltiyomus bununla ilgili bilgisi olan varmı
Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey çıkmamıştır umarım.
1 kere tomografi çekildi diye kanser riski yükselmez. Allah korusun bazı çocuklar doğduklarından beri kaç kez tomografi emar ışınlarına mağruz kalıyorlar. Hemen kötü düşünme. Şuan bir şeyi yoksa düşme kaynaklı tomografiyi sakın dert etme kendine. çektirmeme gibi bir lüksün yoktu sonuçta mecbur tetkik için çekilmesi gerekiyordu.
Oglumbyataktan düştü 6 buçuk aylık acile götürdün koşarak tomografi cektiler beyninden kaynar sular döküldü okadar radyosyon alınca Allah'a şükür bişey çıkmadı ama internet te okuyorum kanser ihtimalini yukseltiyomus bununla ilgili bilgisi olan varmı
Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey çıkmamıştır umarım.
1 kere tomografi çekildi diye kanser riski yükselmez. Allah korusun bazı çocuklar doğduklarından beri kaç kez tomografi emar ışınlarına mağruz kalıyorlar. Hemen kötü düşünme. Şuan bir şeyi yoksa düşme kaynaklı tomografiyi sakın dert etme kendine. çektirmeme gibi bir lüksün yoktu sonuçta mecbur tetkik için çekilmesi gerekiyordu.
İçimi rahatlatiniz biraz insan evladı olunca dünyası yikiliyo başına bı iş gelince hani gözlem yapmadan direk tomografi istemesi beni çıldırttı bide daha 6 aylık yavrum
İçimi rahatlatiniz biraz insan evladı olunca dünyası yikiliyo başına bı iş gelince hani gözlem yapmadan direk tomografi istemesi beni çıldırttı bide daha 6 aylık yavrum
Malesef her doktora dr demek gerçekten işini iyi yapanlara haksızlık oluyor. Tabiki ilk baş gözlem yapması gerekiyordu ama ya çok garantici bir dr ya da parayı seven bir dr. Sonuçta tomografi ek kazanç hastaneye. Çok şükür bir şeyi yokmuş sen o kısma odaklan. İlk çocukta insan daha panik olabiliyor tecrübesizlik. Bir sonraki düşmelerde belki sen kendin kontrol edip doktora bile götürme gereği duymayacaksın. Annelik yavaş yavaş oturuyor :)
7 aylık çocuğuma hiç öksürmüyorken bronşit denmişliği bile var.