Çocuk Hastalıkları Oğlum yataktan düştü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

1akgkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
75
9
36
Oglumbyataktan düştü 6 buçuk aylık acile götürdün koşarak tomografi cektiler beyninden kaynar sular döküldü okadar radyosyon alınca Allah'a şükür bişey çıkmadı ama internet te okuyorum kanser ihtimalini yukseltiyomus bununla ilgili bilgisi olan varmı

Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey çıkmamıştır umarım.
1 kere tomografi çekildi diye kanser riski yükselmez. Allah korusun bazı çocuklar doğduklarından beri kaç kez tomografi emar ışınlarına mağruz kalıyorlar. Hemen kötü düşünme. Şuan bir şeyi yoksa düşme kaynaklı tomografiyi sakın dert etme kendine. çektirmeme gibi bir lüksün yoktu sonuçta mecbur tetkik için çekilmesi gerekiyordu.

Oglumbyataktan düştü 6 buçuk aylık acile götürdün koşarak tomografi cektiler beyninden kaynar sular döküldü okadar radyosyon alınca Allah'a şükür bişey çıkmadı ama internet te okuyorum kanser ihtimalini yukseltiyomus bununla ilgili bilgisi olan varmı
Telâş etmeyin, inşallah bişey olmaz 😇

Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey çıkmamıştır umarım.
1 kere tomografi çekildi diye kanser riski yükselmez. Allah korusun bazı çocuklar doğduklarından beri kaç kez tomografi emar ışınlarına mağruz kalıyorlar. Hemen kötü düşünme. Şuan bir şeyi yoksa düşme kaynaklı tomografiyi sakın dert etme kendine. çektirmeme gibi bir lüksün yoktu sonuçta mecbur tetkik için çekilmesi gerekiyordu.
İçimi rahatlatiniz biraz insan evladı olunca dünyası yikiliyo başına bı iş gelince hani gözlem yapmadan direk tomografi istemesi beni çıldırttı bide daha 6 aylık yavrum

İçimi rahatlatiniz biraz insan evladı olunca dünyası yikiliyo başına bı iş gelince hani gözlem yapmadan direk tomografi istemesi beni çıldırttı bide daha 6 aylık yavrum
Malesef her doktora dr demek gerçekten işini iyi yapanlara haksızlık oluyor. Tabiki ilk baş gözlem yapması gerekiyordu ama ya çok garantici bir dr ya da parayı seven bir dr. Sonuçta tomografi ek kazanç hastaneye. Çok şükür bir şeyi yokmuş sen o kısma odaklan. İlk çocukta insan daha panik olabiliyor tecrübesizlik. Bir sonraki düşmelerde belki sen kendin kontrol edip doktora bile götürme gereği duymayacaksın. Annelik yavaş yavaş oturuyor :)
7 aylık çocuğuma hiç öksürmüyorken bronşit denmişliği bile var.

İnternette başın ağrısa kanser yazıyor dert etmeyin bişey olmaz inşallah

Yaptırmasanız da ya beyninde bir hasar oluşmuş mu diye kaygı edecektiniz böyle bir durum söz konusu olsa doktorlar bunu yaptırmaz bana kalırsa
Orası öyle ama doktoru göremedik maalesef bursa bu konularda biraz sıkıntılı herşeye radyosyon

Back