• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oglum yarın sabah amelıyat olacak

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
oglum yarın sabah kasık fıtıgından amelıyat ve sunnet olacak.ıcım ıcıme sıgmıyor cok keyıfsızım.uyandıgında cekecegı agrı ve acıyı dusundukce cok fena oluyorum.daha 15 aylık ve kıpır kıpır nasıl zaptedıcem bılmıyorum amelıyat sonrası

canım çok geçmiş olsun allah acilen versin şifasını ama hiç korkma..benim oğlumda sünnet oldu..

ve inanılmaz hareketli allaha şükürler olsun hiç bi zorluk yaşamadık..

inş. sizinkide öyle olur.

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

allah sifa versin canim insallah hayirlisiyla biterde sende rahatlarsin...........

çok geçmiş olsun benim oğlum 3 aylıkken böbrek ameliyatı oldu ve 8 aylıkken sünnet oldu.allah yardım ediyor.bebekler çok çabuk toparlanıyor merak etmeyin..

çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.inşaallah iyisinizdir

kızlar desteklerınız ıcın tesekkur ederım.suan ıyıyız cok sukur.ama amelıyat sırasında beklemek cok zormus.herkesın basından ıllakı gecmıstır aılesınden amelıyat olan bırını beklemek ama bu ınsanın evladı olunca cok zormus.amelıyatımızda cok ıyı gectı sunnetımızde.kontrolumuzde ıyı gecer umarım

kızlar desteklerınız ıcın tesekkur ederım.suan ıyıyız cok sukur.ama amelıyat sırasında beklemek cok zormus.herkesın basından ıllakı gecmıstır aılesınden amelıyat olan bırını beklemek ama bu ınsanın evladı olunca cok zormus.amelıyatımızda cok ıyı gectı sunnetımızde.kontrolumuzde ıyı gecer umarım

geçmiş olsun cnm çok şükür atlatmışsınız rabbım baska dert vermesın ınsallah

geçmişler olsun Rabbim oğluna acil şifalar versin inşallah ayrıcaaa ALLAH kolaylık versin inşllh az acılı olur

Bende şimdi okudum canım çok geçmiş olsun.ıyi olmanıza çok sevindim,Derin'imi öpüyorum
Allah başka dert sıkıntı vermesin...

Çok geçmiş olsun.
Bir an önce iyileşir inşallah..
Sünnetiniz de hayırlı olsun..

Back