• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlum yalnız kalmak istemiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elf.elf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
225
0
96
Bursa
slm arkadaslar.
benım 43 günlük oğlum var allah bağışlarsa.oğlum odada yalnız kalınca başlıyor mızırdanmaya.ilk başlarda böyle bır huyu yoktu yeni yeni başladı...uyanıkken iş yaptırmıyor bana.kucagıma alışmasından da korkuyorum...okudugum kadarıyla ılk 3 ay bebekler alışmayı bılmezmiş bol bol kucagınıza alın yazıyordu...bu konuda bır bılgısı olan var mı. şu an gaz sorunumuz olgudu için mecburen almak zorundayım kucagıma...3.aydan sonra bunların hepsı gecıyormus dogrumudur...ayrıca yumurta ve kestane gaz yaparmı?
şimdiden teşekkür ederim..

yanlız kalmaktan korkması normal, zaten 2-3 sene daha yanlız kalmak istemicek gayet doğal, sadece ilk üç ay değil her zaman bebeğini kucaklamalı sevmelisin.
ayrıca üç aylık çocuga nasıl yumurta ve kestane yediriyorsun anlamadım
akannehirakannehirakannehir

yanlız kalmaktan korkması normal, zaten 2-3 sene daha yanlız kalmak istemicek gayet doğal, sadece ilk üç ay değil her zaman bebeğini kucaklamalı sevmelisin.
ayrıca üç aylık çocuga nasıl yumurta ve kestane yediriyorsun anlamadım
akannehirakannehirakannehir

yanlış anlamışsın haşlanmış yumurta ve kestaneyı ben yıyorum..gaz yapıpta sütümden gecermi....

ben gazı olduğu ilk üç ay gerektiğinde kucağıma almaktan çekinmedim. şimdide alıyorum. öyle kucağa falan alışmadı. bence bu durum bebekten bebeğe değişiyor. benimki kucakta rahat hareket edemediği için pek hoşlanmıyor. ama ağladığında mutlaka kucağa alıyorum sakinleşinceye kadar..

canım al kucağına..senin kokun ona huzur veriyordur..
ne olacak alışırsa alışsın
zaten emeklemeye ve yürümeye başlayınca kucağına gelmeyecek..

bebeğin sıksık kucaga aınmaya ihtiyacı var bence,cunku kendını guvende hisseder.ben 10 kılo olsada kucagımda gezdırırım yeter kı o mutlu olsun dedım hep.sadece 3 aylıkken bır on gun benı surundurdu sonra yatar pozısyonda yatırdım kucagıma da aldım her agladıgında suan 7 aylık kucak kucak dıye aglamıyor.yumurta gaz yapmaz ama yıyeceklere bu kadar takılma.tmm bebıslerımıze gaz yapmasını ıstemeyız ama sutten gececek olan vıtamın ve proteınlerın cogu gaz yapıcı besınlerde,az mıktarlarda alabılırsın.bende süt çok gaz yapmıstı azaltmıstı onun dısında hergun yumurta ve sut urunlerı tukettım

benim oğlum 4 ayına giricek nerdeyse o bile hala yalnız kalmak istemiyor sürekli ya ilgi ya kucak o yüzden dert etme canım yeni nesil bebekler böyle

Canım bizde çok çektik gaz sancısından.Şimdi 3. ayımız bitti ve çok şükür atlattık.Kucağına almaktan çekinme onun sana ve kokuna ihtiyacı var.

canım benim kızımda öylydi hatta gece sürekli mememde kalma ister yatırırsın uyanır kucak isterayy ne zor günlermiş diyoruöm ve tabiki en güzel günlerr sakın kucagina almama gibi bi harekette bulunma..o daha çokküçük canim şimdi benim kızım 1 yaşında ama kucaga gelmek istemiyor..özgür olmak istiyorlariçinden nasil geliyorsa öyle davran etrafada pek kula asma:)yumurta ve kestanede gaz yapmaz diye biliyorum ama sen mutlaka ye yeki oda vitaminini alsin kesinlikle yediklerinden kesme..az az yersin oda alir..saglicakla büyük bebegni

bunlar hep bebekten bebeğe değişiyor.

oğlumda hiç böyle sıkıntılar yaşamadım.doğduğu andan itibaren kucakta gezdi ,yalnızda kaldı.kucakta durma alışkanlığı edinmedi.şimdi dört aylık...sadece yatmaktan sıkılmışsa kucak istiyor ve yalnız kalmaktan sıkılmışsa o zaman ilgi istiyor.her dakka her saniye bizi istemiyor.

ayrıca gaz yapar diyede hiçbir besinden kendimi çekmedim.hepsini yedim.ama 3.5 aylık olana kadar hem kendim hemde oğlum rezene çayı içtik bu sayede hiç gaz problemimiz olmadı.

teşekkür ederim hanımlar,
istesemde kucagıma almamazlık yapamıyorum zaten o uyurken bile özlüyorum çünkü..genelde hep kucagımda artık alısırsa alıssın dıyorum bende.zaman çabuk gecıyor çünkü..bugünlerin tadını cıkarmaya calısıyorum.kokluyorum bol bol,konusuyorum onunla nasılda dınlıyor beni..ninni söylüyorum bu çok hoşuna gidiyor onun..
canım nasıl da portakal yemek istıyor arkadaslar bır bılsenız.ama portakal çok gaz yapıyormuşş..yine 2-3 dilim yiyorum bazen dayanamıyorum.allahın izniyle gaz sorunumuz bıtsın hala portakal olursa o zaman kılolarca yıyecegim inş..

Back